HABER

Öğretmenler Günü'nde anlamlı klip

Ä°ZMÄ°R'deki bir ortaokulun öğretmen ve öğrencileri, 24 Kasım Öğretmenler Günü için gençlere birlik ve beraberlik bilinci aşılamak amacıyla ÅŸehitlikte ÅŸehitler için 'Hasretinle Yandı Gönlüm' adlı parçaya klip çekti. Â

Konak Kazım Karabekir Ortaokulu öÄŸretmen ve öÄŸrencileri, 24 Kasım ÖÄŸretmenler Günü için anlamlı bir projeye imza attı. Kadifekale ÅžehitliÄŸi ile okulda çekilen klipte gençlere birlik ve beraberlik bilinci aşılamak amacı güdüldü. 'Hasretinle Yandı Gönlüm' adlı parçanın seslendirildiÄŸi klipte, ÅŸehit Ferdi Tosun'un babası Ziya Tosun da yer aldı. Ferdi Tosun'un, oÄŸlunun kabri başında öÄŸretmenlerle dua etmesiyle klip baÅŸladı. Sosyal medyadan paylaşılan klip, beÄŸeni topladı.
Konak Kazım Karabekir Ortaokulu Müdürü Erdal GüneÅŸtekin, "Çekim, 1 hafta sürdü. Bir kısmını Kadifekale Åžehitlikte, bir kısmını ise okulumuzda çektik. ÖÄŸrencilerimize birlik ve beraberlik bilinci de aşılamak için öÄŸretmenler gününde deÄŸerler eÄŸitimi kapsamında ÅŸehitlerimizi andık. ÖÄŸrenci ve velililerimizden dönüÅŸler olumlu oldu. Ä°l ve Ä°lçe Milli EÄŸitim MüdürlüÄŸü'müz her konuda destek verdi. Böyle anlamlı bir günde bu videoyla tüm ÅŸehitlerimizi rahmetle anıyor, ÖÄŸretmenler Günümüzü kutluyoruz" dedi.

GÃœNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler