MAGAZİN

Neslihan Atagül-Kadir Doğulu çifti ihanet sorusuna böyle karşılık verdi

Alaçatı’da iki kadınla samimi şekilde görüntülenen ve bir başka kadınla da dini nikâhla evlendiği öne sürülen Kadir Doğulu, eşi Neslihan Atagül’le birlikte Formula 1 yarışını izlemek için Azerbaycan-Bakü’ye gitti.

 El ele pozlar veren çift, sosyal medyada paylaşılan dans görüntüleriyle de ‘sorun yok’ mesajı verdi.

ÇİFTİ GEREN SORU

Ardından Bakü Üniversitesi'nde bir söyleşiye katılan çift, gelen bir soru üzerine gergin anlar yaşadı.
Bir katılımcının ihanet iddialarını sorması üzerine Neslihan Atagül " Bunu mu merak ediyorsunuz? Gördüğüne neden inanmıyorsun?” diye yanıt verince araya eşi Kadir Doğulu girdi.

O ŞAHSİ HAYAT DEĞİL, O SİZİN ŞAHSİYETİNİZİN ŞAHİTLİĞİ

Kadir Doğulu ise "Medeni bir cesaretle güzel bir soru sordun. Takdir edilesi. Hepinizi hayatları var ve biri gözlemliyor, o şahsi hayat değil. O sizin şahsiyetiniz şahitliği... Benim şahsi hayatımdan, eşimin şahsi hayatından ilgilenmek isterseniz oralardan soru sorabilirsiniz. 'Bu kadar çıkan habere rağmen nasıl eş olmayı başarabiliyorsunuz?' diye sorabilirsin. Bu kadar doğru yanlış demeden, ortalığa yayılan bu Haber silsileleri neden benim ailemle aramı bozarken sizin aranızı bozmuyor diye sorabilirsin" dedi.

NELER YAŞANMIŞTI?

Kadir Doğulu’nun bir kadınla dans ettiği görüntüler ortaya çıktı. Sosyal medyada hızla yayılan video kafaları karıştırdı.

Ünlü oyuncu Kadir Doğulu arkadaşlarıyla birlikte eğlenmeye çıktı. Gecenin ilerleyen saatlerinde bir kadınla yakın temasta bulunan Kadir Doğulu'nun keyifli anları çevredekiler tarafından kayıt altına alındı.

Oyuncu Neslihan Atagül ile mutlu bir evlilik sürdüren Doğulu'nun videosu kısa sürede sosyal medyada hızla yayıldı.

İddiaya göre; Mekanda bulunan Aras Bulut İynemli arkadaşı Kadir Doğulu'yu uyardı. İyemli'nin uyarılarını dikkate almayan Oyuncu eğlenceye kaldığı yerden devam etti.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler