HABER

MHP, seçim beyannamesini açıkladı... 'Cumhur İttifakı seçimde büyük bir başarı gösterecek'

Milliyetçi Hareket Partisi, 31 Mart Mahalli İdareler seçimi için beyannamesini açıkladı. '3 ana başlık 100 madde' başlığıyla gerçekleşen toplantıda konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, "Amacımız afet ve krizlere hazırlıklı şehirler kurmaktır. Cumhur İttifakı seçimde büyük bir başarı gösterecek." dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'ın konuşmasından satır başları şu şekilde:

Gayemiz Türk şehir tarihinin medeniyet birikiminden aldığımız ilhamla insanı yaşat ki devleti yaşat öğütü ile nice yüz yılların temelini atmaktır.

Asrı Türk asrı yapacak yolun; Cumhuriyet'imizin ikinci yüzyılına layık, milli bilinçle, "güçlü merkez güçlü yerel yönetim" anlayışından geçtiği tartışmasızdır.

Hiç şüphe yok ki; Cumhuriyetimizin ikinci asrının ilk yılı olan 2024'te; Türkiye yeni bir Mahalli İdareler Seçimleri tecrübesi yaşayacak ve milletimiz 14 Mayıs ve 28 Mayıs'ta gösterdiği iradeyi tekrarlayarak "Türk Asrı"na giden tarihi yolu altın harflerle yazacaktır.

Milliyetçi Hareket Partisi; ülke genelinde sağlanan siyasî istikrara yerel yönetimlerin de katılmasını; Türkiye Yüzyılı hedeflerine ivedi şekilde ve selametle vasil olabilmenin itici gücü olarak görmektedir. Merkezden yerele tek yürek olmuş Türkiye'nin önümüzdeki asra damga vuracağından şüphe yoktur.

Her seçim öncesi, yeni strateji ve taktiklerle ortaya çıkan bu güruhun 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesinde de boş durmadığı, benzer yöntemlerle huzursuzluk ve nifak tohumu ekmeye çalıştıkları kaçmamaktadır.

Bu sebeplerle; Milliyetçi Hareket Partisi, milletimizin birliğine ve bütünlüğüne karşı tüm hadsiz teşebbüsler karşısında kararlılıkla durmaya, "Genelden Yerele Güçlü Duruşun" ülkemiz ve milletimiz üzerinde tahakküm kurmaya çalışan gayrı milli emel sahiplerine en büyük cevap olacağının bilinciyle hareket etmeye devam edecektir.

MANEVİ DEĞERLERİMİZ SALDIRI ALTINDA

Milliyetçi Hareket Partisi olarak dikkat kesildiğimiz bir diğer husus ise aile, toplum ve örfümüze karşı yürütülen yıpratma politikaları ve
bizi biz yapan değerlerin ağır bir kuşatma altında olmasıdır. Milliyetçi Hareket Partisi: aile kurumu başta olmak üzere, milli
ve manevi değerlerimizin küresel bir saldırı altında olduğu gerçeğine dikkat çekmekte, gerçekleştirilen saldırının sadece ülkemizle ilgili olmadığını, tam toplumları tehdit eden saldırılara dönüştüğünün altını çizmektedir.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler