HABER

Merve Acar'ın kahreden ölümü! Görüntüler ortaya çıktı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde akraba olan iki kişi arasında çıkan silahlı kavgaya engel olmak isterken öldürülen market çalışanı Merve Acar'ın (28) vurulduğu anlara ait görüntüler ortaya çıktı. Öte yandan Merve Acar cinayetiyle ilgili gözaltına alınan 7 şüpheliden 6'sı tutuklandı.

Olay, 20 Ağustos'ta Kayhan Mahallesi'nde meydana geldi. Aralarında kız meselesi yüzünden husumet bulunan Hasan Söylemez ile amcasının oğlu Yusuf Söylemez, parkta buluştu. Yusuf Söylemez buluşma noktasına yanında Emircan U., Muhammet S., Furkan A. İsmail B., Tolga G. ve Buse K.'yı de getirdi. Burada kuzenler arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Yanında taşıdığı bıçakla Yusuf Söylemez'i elinden yaralayan Hasan Söylemez, kaçıp, parkın karşısındaki bir markete sığındı. Elindeki pompalı tüfekle Hasan Söylemez'in peşinden giden Yusuf Söylemez, önce markette kasiyer olarak çalışan Merve Acar'a ardından Hasan Söylemez'e doğru art arda ateş etti. Olayın ardından Yusuf Söylemez ile yanındaki 6 kişi kaçtı.

Karnına saçmalar isabet eden Merve Acar ile göğsüne saçmalar isabet eden Hasan Söylemez, kanlar içinde yere yığıldı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Acar ve Hasan Söylemez, ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Merve Acar, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

ÇEYİZ PARASI BİRİKTİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORMUŞ

Hürriyet Mahallesi Muhtarı Mehmet Çakar'a ait olan markette kasiyer olarak çalışan Acar, 21 Ağustos'ta Denizli'de gözyaşları arasında toprağa verildi. Acar'ın muhtar Çakar'ın baldızı olduğu, eniştesine ait olan markette çeyiz parası biriktirmek için çalıştığı öğrenildi. Ayrıca Acar'ın işletme ve uluslararası ilişkiler bölümlerini bitirdiği de belirtildi. Hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilen Hasan Söylemez'in ise hastanedeki tedavisinin sürdüğü bildirildi.

KAVGAYI ÖNLEMEYE ÇALIŞIYORDU

Silahlı kavgaya engel olmak isterken öldürülen Merve Acar'ın vurulduğu anlara ait görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Hasan Söylemez'in markete sığınıp gizlenmeye çalıştığı, Yusuf Söylemez ve arkadaşlarının onu market içerisine kadar takip ettiği anlar yer aldı. Kavgayı engellemeye çalışan Merve Acar'ın, grubun dışarıya çıkmasının ardından kapıya yöneldiği, bu esnada pompalı tüfekle geri dönen Yusuf Söylemez'in açtığı ilk ateşle göğsünden vurulması saniye saniye kayıtlara yansıdı. Görüntülerde ayrıca olay yerindeki vatandaşların Acar'a yardım etmeye çalışması ve Acar'ın sağlık ekiplerince ambulansa taşınması yer aldı.

7 ŞÜPHELİDEN 6'SI TUTUKLANDI

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın şüphelilerini yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlattı. Yapılan çalışmalar neticesinde Yusuf S., kız arkadaşı Buse K. ve olay anında yanlarında bulunan Emircan U., Muhammet S., Furkan A. İsmail B. ile Tolga G. saklandıkları farklı adreslere yapılan operasyonlarla gözaltına alındı.

Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısının hakların ek gözaltı kararı aldırdığı şüpheliler, geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Savcılık sorusunun ardından "Kasten öldürme ve yaralama" suçlarından mahkemeye sevk edilen şüphelilerden cinayet zanlısı Yusuf S. ile birlikte 6'sı tutuklanırken, Tolga G. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler