HABER

Manisa'da sağanak etkili oldu, üzüm bağları göle döndü

MANİSA'nın Sarıgöl ilçesinde son iki gündür belirli aralıklarla etkisini gösteren sağanak yağmur, sele neden olurken, yüzlerce dekarlık üzüm bağı göle döndü

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde son iki gündür belirli aralıklarla etkisini gösteren sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Sele neden olan sağanak,Çınarlı Dere ile Koca Çayı'nın taşmasına neden oldu. Yüzlerce dekarlık tarım arazisi sular içinde kalırken, üzüm bağları göle döndü. İlçede tarım ve orman müdürlüğü ekipleri, zarar tespit çalışmalarına başladı.Üzüm üreticisi Ahmet Tosun, Manisa Sarıgöl ilçesine yağan yağmurla sel oluştu. Bağların içlerine 10-15 gün girilmesi mümkün olmaz dedi.

SEL NEDENİYLE KAPANAN YOL AÇILDI

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde yoğun yağış etkisini sürdürürken, salı günü Şeyhdavutlar- Sarıgöl yolunda meydana gelen heyelan sonrası çalışmalar devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Sarıgöl Belediyesi iş makineleri ile aynı yola tekrar ulaşıma açarken, yağışın aralıksız devam etmesi sonucu yol tamamen kapandı. Şeyhdavutlar- Sarıgöl arasındaki ulaşım tamamen koparken, ekiplerin bölgede yoğun bir çalışma gerçekleştirdi. Yapılan çalışma ile çalışmayla yolun kontrollü olarak ulaşıma açıldığı bildirildi.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler