SPOR

Lionel Messi'den Wout Weghorst'a şok sözler: Ne bakıyorsun aptal!

2022 Dünya Kupası çeyrek finalinde oynanan Arjantin - Hollanda maçı tarihi gollere sahne oldu. 2-0 öne geçen Messi ve arkadaşlarına karşı oyuna sonradan giren Beşiktaşlı Wout Weghorst skoru 2-2'ye getirdi. Penaltılara giden maçta Emilliano Martinez kalesinde devleşip Arjantin'i yarı finale taşıdı. Gergin anlara sahne olan tarihi maçın ardından Lionel Messi'nin Weghorst'a söylediği sözler ise gündem oldu.

2022 Dünya Kupası çeyrek finalinde Hollanda ile Arjantin arasında oynanan maç büyük heyecana sahne oldu. İlk yarıyı Messi'nin harika asistinde Molina'nın attığı golle önde kapatan Arjantin, 73. dakikada 10 numarasının ayağından gelen penaltı golüyle skoru 2-0'a getirdi.

MESSI, BATISTUTA'YI YAKALADI

5. Dünya Kupası'nda mücadele eden Messi, 10. kez gol sevinci yaşayarak Arjantin efsanesi Gabriel Batistuta'yı yakaladı ve Dünya Kupalarında en çok gol atan Arjantinli futbolcu rekoruna ortak oldu.

MESSI'DEN WEGHORST'A OLAY SÖZ: NE BAKIYORSUN APTAL!

Maaçta zirve seviyeye yükselen gerginlik maç sonrası da devam etti. İki taraftan oyuncular arasında itişmeler yaşandı. Tüm bu gerginliğin önüne geçen olay ise Lionel Messi ile Weghorst arasında yaşandı. Maç sonrası röportaj veren Messi'nin bir anda kamera arkasından birine sert sözler söylediği görülmüştü. Messi'nin tepki gösterdiği ismin Weghorst olduğu ortaya çıktı.

Messi'nin röportaj sırasında Weghorst'a "Ne bakıyorsun aptal! Neye bakıyorsun... Önüne dön aptal! Önüne dön..." dediği ifade edildi.

Maçtaki gerginlikle ilgili de konuşan Messi; "Maç 2-2'ye geldiğinde sinirlendim. Hakem hakkında konuşmak istemiyorum çünkü dürüst olursanız gerçeği söylerseniz cezalandırılacağınızı bilirsiniz. Hakem doğru bir seviyede yönetim göstermedi." dedi.

WEGHORST: MESSI İLE EL SIKIŞMAK İSTEDİM AMA...

Beşiktaşlı golcü Wout WEGHORST ise konuyla ilgili; "Messi konusunda hayal kırıklığına uğradım. Onunla el sıkışmak istedim ama o elini uzatmadı. İspanyolca pek anlamam ama eminim bana çok hoş olmayan sözler söyledi." dedi.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler