HABER

Levent'te AVM'de çıkan yangın kontrol altına alındı

İstanbul, Levent'te bir alışveriş merkezinde yangın çıktı. Çatı kısmında başlayan yangına, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Yangınla ilgili son durumu aktaran Şişli Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, AVM’deki tüm vatandaşların tahliye edildiğini belirtti. Öte yandan yaklaşık 1 saatlik çalışma sonucu yangın kontrol altına alındığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, saat 12.45'te Levent Büyükdere Caddesi'nde bulunan bir alışveriş merkezinin çatısında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çatı alev alev yanarken, binadan yükselen siyah dumanlar kilometrelerce uzaklıktan bile göründü.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi ve sağlık ekibi sevk edildi. Dumanın fark edilmesiyle birlikte içerideki vatandaşlar polis ve güvenlik eşliğinde tahliye edildi. 

İtfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışma başlattı. Yangın nedeniyle gökyüzünü kaplayan yoğun duman, çevre ilçelerden de görüldü.

ŞİŞLİ KAYMAKAMI SON DURUMU AKTARDI

Şişli Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, AVM’deki tüm vatandaşların tahliye edildiğini belirtti. Kaya, ‘Can kaybı ya da yaralanan yok. İçeride kalan biri yok, itfaiye ekipleri son kontrolleri de yapacak. Yanan yer kapalı bir işletme, onun çatısından çıkan bir yangın. Önemli olan konu İstanbul gibi bir yerde hızlı şekilde müdahale edilmesi.’ ifadelerini kullandı.

'CAN KAYBI VE YARALI YOK'

Yoğun duman oluşturan Yangın nedeniyle diğer ilçelerden de itfaiye ekiplerine takım desteği istendi. İtfaiye Daire Başkanı AVM'deki yangınla ilgili, 'Şimdilik can kaybı ve yaralı yok.' dedi.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler