Gerçeği ortaya çıkaran fotoğraf

Güncelleme Tarihi:

Gerçeği ortaya çıkaran fotoğraf
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2003 01:52

Eve çağırdığı komşusunu kocasıyla birlikte öldüren kadın, polise ‘‘Tecavüz etmek istedi’’ dedi. Polis, evde başka erkekle öpüşürken fotoğraflarını bulduğu kadını sorgulayınca olayın planlı bir cinayet olduğu ortaya çıktı.

KİLİS'te 27 yaşındaki Ayşe Öztürk, bir süre önce kendisine tecavüz ettiğini iddia ettiği ve bu suçlama nedeniyle 3 ay cezaevinde yatan ancak kanıt yetersizliğinden beraat eden eski komşusu Abdülhamit Akbekiroğlu'nu (37) telefonla aradı ve eve çağırdı. Ayşe Öztürk, kapıdan giren Akbekiroğlu'nun kafasına sopayla vurarak etkisiz hale getirdikten sonra minibüs şoförü eşi Mehmet Yaşar Öztürk (37) ile birlikte 10 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Cinayetten sonra evlerinin kapısını kıran karı-koca, polisi arayarak cinayet işlediklerini söyledi.

Kapıyı kırıp girdi

Ayşe ve eşi Mehmet Yaşar Öztürk gözaltına alınırken, öldürülen Abdülhamit Akbekiroğlu'nun cesedi de morga kaldırıldı. Akbekiroğlu'nun, kapıyı kırıp eve zorla girerek kendisine tecavüz etmeye çalıştığını iddia eden Ayşe Öztürk, bu nedenle eşiyle birlikte cinayeti işlediklerini söyledi. Bu sırada Ayşe Öztürk'ün daha önce de Abdülhamit Akbekiroğlu'nun iki arkadaşıyla birlikte kendisine tecavüz ettiğini iddia ettiği, ancak 3 kişinin 3 ay tutuklu kaldıktan sonra delil yetersizliğinden beraat ettiği anlaşıldı.

Dedikodular yapıyordu

Evde yapılan aramada, Ayşe Öztürk'ün kombinezonlu kıyafetlerle başka bir erkekle dudak dudağa öpüşürken çekilen fotoğrafları bulundu. Polis, sorgulamayı bu yöne kaydırınca olayın planlı bir cinayet olduğu ortaya çıktı. Olayı itiraf eden Ayşe Öztürk, Akbekiroğlu'nun kendisi hakkında, ‘‘fahişe’’ diyerek dedikodu yaptığını söyleyerek, ‘‘Her yerde, benim erkeklerle düşüp kalktığımı, evime çok sayıda erkeğin girip çıktığını anlatıyormuş. Bu dedikoduları yaptığı için öldürdük’’ dedi. Cinayet zanlısı kadın, kapıyı da kendilerinin kırdığını açıkladı.

Ayşe Öztürk ile aynı apartmanda oturan 8 komşusunun, binaya çok sayıda erkek girip çıkması yüzünden başka yere taşındığı ileri sürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!