HABER

Kız kardeşler sokak ortasında önce darp sonra gasp edildiler

İstanbul Nişantaşı’nda çalıştığı gece kulübünden çıkarak arkadaşlarına gitmek için taksiyle Kağıthane’ye gelen iki kız kardeşe, araçla yoldan geçen bir şahıs sözlü tacizde bulundu. Kızların tepki gösterdiği şahıs, bir anda aracından inerek iki kardeşi öldüresiye dövdü. Şahıs dehşeti yaşayan kızın ablasını da yerde sürükleyip o anları kaydettiği cep telefonunu gasp ederek kaçtı. Yoldan geçen biri tarafından araçla hastaneye götürülen genç kızın dudağına 20 dikiş atılırken, polis saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, geçtiğimiz Pazar günü saat 06.30 sıralarında Kağıthane Merkez Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre İstanbul Gelişim Üniversitesi Makine Bölümü 1. sınıf öğrencisi Yeliz Sarıgül Kılıç (21), Cumartesi günü akşam saatlerinde Şişli Nişantaşı’nda bulunan işletmeciliğini yaptığı gece kulübüne gitti. Burada hem drama öğretmeni hem de dizi oyuncusu olan ablası Elif Kılıç (28) ile vakit geçiren genç kız, sabaha karşı mekandan çıkarak taksiye bindi. İki kız kardeş Kağıthane’de bir rezidansta yaşayan kız arkadaşlarının bulunduğu binanın önünde indi. Arkadaşlarına gitmekten vazgeçen kız kardeşler, ardından kaldırımda yürümeye başladı.

SÖZLÜ TACİZ SONRASI ÖLDÜRESİYE DÖVÜLDÜLER

Otomobille seyreden genç bir şahıs, Beşiktaş’taki evlerine dönmek için taksi bekleyen kızlara sözlü tacizde bulundu. Kızların karşılık vermesi üzerine şahıs araçtan inerek Yeliz Sarıgül Kılıç’a saldırdı. Yeliz Sarıgül Kılıç, yumruk ve tekmelerle darbedildi. Kız kardeşlerin çığlık çığlığa kaldığı olayda saldırıya uğrayan Kılıç bayılarak yere düşerken, ablası Elif Kılıç cep telefonuyla saldırganı ve aracını görüntülemek istedi. Kadının çekim yaptığını gören şahıs, bu kez de Elif Kılıç’a saldırıp yere düşürdükten sonra cep telefonunu gasbetti. Şüpheli ardından geldiği araca binerek kayıplara karıştı.

DUDAĞINA 20 DİKİŞ ATILDI

Olayın ardından genç kızların yerde olduğunu gören bir sürücü, onları aracına aldıktan sonra Eyüpsultan Rami’deki özel bir hastaneye götürdü. Genç kızlardan Yeliz Sarıgül Kılıç’ın dudağına burada, 20 dikiş atılırken hem kendisinin hem de ablasının vücutlarındaki çeşitli yerlerine ise pansuman yapıldı. Olayın şokunu atlatamayan kardeşler, akşam saatlerinde Darp raporuyla birlikte Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Sadabad Polis Merkezi Amirliğine giderek şikayette bulundu. Polis saldırganı yakalamak için çalışma başlatırken, genç kızları yaşadıkları o dehşet anlarını anlattı.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler