Hilalspor, Biesdorf'u elinden kaçırdı

Güncelleme Tarihi:

Hilalspor, Biesdorfu elinden kaçırdı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2008 15:36

Berlin Landesliga temsilcimiz Hilalspor kendi sahasında veseyircisi önünde lig üçüncüsü güçlü rakibi Fortuna Biesdorf ‘u elinden kaçırdı: 1-1. Hilalspor’un ilk devrede sayısız gol kaçrdığı maçta ekbimizin tek golünü penaltıdan Thima attı.

Haberin Devamı

Karşılaşmaya seri ataklarla güzel başlayan ve geçmiş haftalara nazaran daha iyi bir futbol oynayan Hilalspor ilk devrede Bidermann, Thiam ve Alper’in ayağından sayıs gol kaçırdı ve devreyi 0-0 berabere bitirdi.

İkinci yarıda oyunda lig üçüncüsü güçlü rakip Fortuna Biesdorf’un ağırlığı vardı. Rakip, 75. dakikada attığı golle 1-0 galip duruma geçti. Bu golden sonra Hilalspor tekrar toparlandı ve beraberliği yakalamak için bastırdı.

İkinci devre oyuna giren Eko’nun iki değişik şutunu rakip kaleci güçlükle kornere çeldi. Maçın son dakikasında rakip ceza alanı içinde Eko’nun faul ile durdurlmasını hakem penaltı olarak değerlendirdi. Penaltıyı 90. dakikada gole çeviren Thima maçın skorunu 1-1 olarak belirledi.

HİLALSPOR: Gärtner, Bedri (Yusuf), Thiam, Marvin, Abu, Alper, Tulli (Muhammet), Fatih, Momar, Biedermann, Christopher (Eko)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!