HABER

İzmir'de sağanak günlük hayatı olumsuz etkiledi

Åžiddetli yaÄŸmur nedeniyle Karşıyaka ilçesine baÄŸlı MaviÅŸehir Mahallesi 2047 sokakta bulunan rögar kapakları taÅŸtı, araçlar yolda ilerlemekte güçlük çekti.Â

Meteoroloji 2'nci Bölge MüdürlüÄŸü'nce dün Ä°zmir için yapılan uyarının ardından saÄŸanak gün boyunca aralıklarla etkisini gösterdi. AkÅŸam saatlerde etkisini iyice artıran saÄŸanak nedeniyle Gazi Bulvarı, Çınarlı, Yüzbaşı Ä°brahim Hakkı Caddesi gibi trafiÄŸin yoÄŸun olduÄŸu cadde ve sokaklarda oluÅŸan su birikintileri sürücülere zor anlar yaÅŸattı. Trafik polisleri ve zabıta ekipleri, su baskınlarına karşı önlem aldı. Bazı noktalarda rögarlar taÅŸtı.

YaÄŸmura hazırlıksız yakalanan vatandaÅŸlar da saçak altlarında ve kapalı mekanlarda uzun süre yağışın dinmesini bekledi. Motokurye çalışanları ise kentin birçok yerinde mahsur kaldı.

UYARI SÄ°RENLERÄ° ÇALDI

Åžiddetli yaÄŸmur nedeniyle Karşıyaka ilçesine baÄŸlı MaviÅŸehir Mahallesi 2047 sokakta bulunan rögar kapakları taÅŸtı, araçlar yolda ilerlemekte güçlük çekti.

Öte yandan, mahallede bulunan bir sitenin hoparlörlerinden uzun süre siren sesi çaldı. Site sakinlerine taÅŸan rögar kapaklarının araçlara zarar vermemesi için uyarılarda bulunuldu. Bu anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansırken, çalan siren sesi  evlerinin pencerelerine çıkan mahalleliyi ürküttü.

GÃœNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler