HABER

İzmir'de eski sevgilisi kâbusu oldu! KADES sayesinde kurtarıldı

İzmir'de eski sevgilisi G.U. ve 2 arkadaşı tarafından kaçırılıp, Manisa'ya götürülen otuz beş yaşındaki A.D., Kadın Destek Uygulaması'ndan (KADES) yardım isteyince polis ekiplerince tespit edilip, kurtarıldı. A.D.'nin aracına otomobil ile çarpıp, inmesini sağlayan şüpheliler ile direnen kadın ve olaya müdahale eden güvenlik görevlisinin o anları, kameraya yansıdı.

Bir firmada üst düzey yönetici olan A.D. adlı kadın, iddiaya göre; servis şoförü G.U.'nun takıntılı ve hasta bir ruh haline sahip olduğunu ileri sürüp, ayrılmak istedi. Baskı gören A.D., polis merkezine giderek şikayetçi oldu. A.D.'nin şikayeti üzerine koruma kararı çıkartıldı. Ancak koruma kararına rağmen G.U., A.D.'nin peşini bırakmadı.

G.U., arkadaşları G.B. (28) ve R.K. (30) ile A.D.'yi kaçırmak için plan yaptı. Evinin bulunduğu Menemen ilçesi 21 Ekim Mahallesi yönüne doğru giden A.D.'nin otomobiline, 31 Ekim'de saat 21.00 sıralarında G.U. ile arkadaşı R.K.'nin de içinde bulunduğu G.B.'nin kullandığı otomobil arkadan çarptı.

Aracından inen G.B., bir süre otomobilinde bekleyen A.D.'nin yanına gelip, 'Polis çağırmayalım abla, alkollüyüm aramızda halledelim' dedi.

DİRENİNCE BIÇAKLANDI

Bunun üzerine A.D., otomobilini sitenin önüne çekip, aracından indi. Bu sırada sitenin güvenlik görevlisi Metin Eroğlu de yardımcı olmak için ikilinin yanına geldi. A.D. ile G.B.'nin konuştuğu sırada, G.U. ile R.K. araçtan indi. G.U. ile beraberindekiler, A.D.'yi zorla kendi araçlarına bindirerek kaçırmak istedi. Direnen A.D., sol baldırı ve sağ diz üzerinden bıçaklanarak araca bindirildi. 3 kişi, kendilerine müdahale etmek isteyen Metin Eroğlu’nu da omzundan bıçakladıktan sonra araçlarına binerek A.D. ile uzaklaştı. O anlar, sitenin güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler