MAGAZİN

İş insanı Dilek Ertek için gıyabi cenaze namazı

Türkiye’de dünyaca ünlü mücevher markasının distribütörü olan işkadını Dilek Ertek, tatil amacıyla gittiği Tahiti'de gemiden düştü. Ertek’in 20 gündür bulunamaması üzerine Teşvikiye Camii’nde gıyabi cenaze namazı kılındı.

İşkadını Dilek Ertek bir süre önce Norwegian Spirit adlı gemi ile tatile çıktı.  25 Ekim’de gemi Tahiti’ye geldi. Dilek Ertek Tahiti’de Pasifik Okyanusu’na düştü. Arama çalışmaları başlatıldı. Ertek’in oğlu Gökçe Atuk da Tahiti’ye giderek arama çalışmalarına katıldı, yetkililer ile görüştü.

Yapılan arama çalışmalarına rağmen hiçbir sonuç çıkmadı. Ertek'in sır ölümü merak edilen soruları da beraberinde getirdi. 20 gündür kayıp olan Dilek Ertek için bugün Teşvikiye Camisi’nde gıyabi cenaze namazı düzenlendi. Törene cemiyet hayatının ünlü simaları katıldı.

Cenazede oğlu ve gelini Ceren-Gökçe Atuk taziyeleri kabul ederken torunları Lara ve Kerim de hazır bulundu. Ertek’i sevenleri ve dostları yalnız bırakmazken katılanlar arasında Dilek Sabancı, Faruk Süren, Buket-Hayrettin Taşdelen, Tansa Mermerci, Siren Ertan-Ersin Kayalar, Tansa Mermerci, Derin Mermerci ve Burak Elmas gibi ünlü simalar da vardı.

SEVENLERİ YASTA

Cenazeye katılan Dilek Sabancı, “Başta oğlu Gökçe eşi torunları çok üzüldüler. Ben de çok çok üzüldüm. Sakıp Sabancı Ailesi olarak Gökçe ve ailesine başsağlığı diliyorum. Ruhu şad olsun. Mekanı cennet olsun. Günahları af olsun." ifadelerini kullandı.

"DİLEK HER ZAMAN SEYAHATE ÇIKARDI, GEZMEYİ SEVERDİ"

Ertek’in arkadaşı Buket Taşdelen, "Çok iyi huylu candan bir arkadaştı. Şu anda öyle arkadaşlar bulmak çok zor. Ben ne olduğunu bilmiyorum sadece yazılanları okudum oğluna da bir şey sormadım. Henüz hiçbir şey sonuçlanmadı. Çok fazla spekülasyon yapıldı" dedi.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler