MAGAZİN

İnci Taneleri, izleyenleri bir kez daha ekrana kilitledi

Kanal D’nin, Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı dizisi İnci Taneleri bu hafta sekizinci bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Milyonları ekrana kilitleyen ve sosyal medyada da çok konuşulan diziye, Azem'in oğlu Cihan ile yaptığı duygu dolu konuşma damga vurdu.

BİR GÖNLÜNE BEN SIĞMADIM

İnci Taneleri final sahnesiyle izleyenleri bir kez daha ekrana kilitledi. Dilber, otel odasında “Bir Gönlüne Ben Sığmadım” şarkısını Yıldız ile mırıldanarak söyledi. Sesleri duyan Azem Dilber’in odasına giderek Dilber ve Yıldız’a eşlik etti. İlerleyen saatlerde İzzet, Dilber’in odasına geldi ve ona bir silah verdi. Dilber’in silah ile Zahir’i vurup vurmayacağı ise dizinin bir sonraki bölümünde cevap bulacak.

TÜM KATEGORİLERDE 1’İNCİ

İnci Taneleri’nin sekizinci bölümü yine izleyicinin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Duygusal sahneleri ile dikkat çeken bölüm üç kategoride de yüksek izlenme rakamlarına ulaşarak reytinglerin zirvesine oturdu. Çarpıcı diyalogları ve dram sahneleri ile ekrana gelen bölüm reytinglerin yanı sıra; sosyal medyada da TT listelerinde yer aldı.

GÜÇLÜ KADRO, GÜÇLÜ SENARYO

BKM imzalı yapımın güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan yer alıyor. Herkesin ‘inci’likli bir hikayesinin olduğu projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri” yeni bölümleri ile her perşembe akşamı Kanal D’de ekrana gelecek.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler