Tilbe, Sezen'in üzerine otomobil sürdü mü?

Güncelleme Tarihi:

Tilbe, Sezenin üzerine otomobil sürdü mü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2003 01:04

Söz yazarı Aysel Gürel'in, ‘‘Yıldız Tilbe, Sezen Aksu'nun üzerine otomobilini sürdü, onu öldürecekti’’ sözleri, yeni bir tartışma başlattı. Tilbe, ünlü söz yazarına ‘‘Bunamış, ne dediğini bilmiyor’’ diye yanıt verince kavga kızıştı. Aksu ise konu hakkında yorum yapmamayı tercih etti.

SEDA Sayan'ın Kanal D'de yayınlanan programına konuk olan söz yazarı Aysel Gürel'in, ‘‘Yıldız Tilbe, Sezen Aksu'nun üzerine otomobilini sürdü, onu öldürecekti’’ sözleri, yeni bir kavga başlattı. Tilbe'nin bu suçlamaya yanıtı ise sert oldu: ‘‘Aysel Hanım bunamış, ne söylediğini, ne yaptığını bilmiyor. Yaşlılıktan kafayı yemiş. Onun artık pili bitti, şarj olmuyor. Benim bu tür insanlara en güzel cevabım şarkılarımdır. Sezen Hanım'la aramızda böyle bir olay olmadı. Aslında bu tür olaylar ve insanlara ayıracak zamanım yok. Galiba sırtımdan reklam yaparak gündeme gelmek istiyorlar.’’ Gürel de hakkında böylesine ağır sözler sarf eden Tilbe'ye tepkisiz kalmadı ve ‘‘Ben hala genç kız zekasıyla hareket ediyorum. Bunun için kıskanıyor. Yıldız Tilbe ile hiçbir programa katılmak istemem, benim seviyeme hitap eden biri değil. O, zamanında Sezen Aksu'nun elinden mikrofonu bile alıp, 'Sezen Aksu benim' demiştir. Bunlar hep aldığı uyuşturucu yüzündendir, çok yazık. Sezen onu gecekondudan getirip adam etti. O böyle yapıyor’’ sözleriyle kavgayı sürdürdü.

Sezen dışarı attırmıştı

Sezen Aksu, 1999'da Onyx Bar'da sahneye çıkıyordu. Yıldız Tilbe de Aksu'yu dinlemeye gitmişti. Ancak aşırı sarhoş olan Tilbe, Sezen Aksu ve korumalarıyla tartışmış, olay büyüyünce de bardan çıkarılmıştı. Tilbe, bir gün sonra düzenlediği basın toplantısında kızı ‘‘Sezen’’in adını ‘‘Burcu’’ olarak değiştirdiğini söylemişti. Tilbe'nin, Aksu'nun üzerine kavga gecesi arabasını sürmüş olabileceği iddia ediliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!