Hollywood ıssız kaldı

Güncelleme Tarihi:

Hollywood ıssız kaldı
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 17, 2002 11:24

Ünlü yıldızlar tiyatroya merak sarınca Hollywood sokakları kimsesiz kaldı. Londra'da sahne alan Madonna, Nicole Kidman, Gwyneth Paltrow, Kate Winslet, Matt Damon gibi ünlüler kervanına Leonardo DiCaprio, Pamela Anderson ve Tobey Maguire da katıldı.İnternetteki 'peoplenews' sitesinin haberine göre, Hollywood yıldızları, Londra'nın ünlü semti West End'i mesken tuttu.

Haberin Devamı

Birbiri ardına İngiltere'nin yolunu tutan ünlülerin akını, Nicole Kidman ile başladı. "Blue Room" adlı oyunda çıplak olarak görünen Kidman, büyük ilgi görünce Donmar Warehouse Tiyatrosu'nda Shakespeare'in "12. Gece" ve Çehov'un "Vanya Dayı" adlı eserleri için teklif aldı. Oscarlı yönetmen Sam Mendes ile çalışan Kidman, 2003'te yeniden seyirciyle buluşacak.  

Şarkıcı Madonna ise "eş halinden" Londra'da bulunan ünlülerden. İngiliz yönetmen Guy Ritchie ile evlendikten sonra Londra'ya taşınan sanatçı, fırsatı ganimet bilip tiyatroya atıldı. "Up for Grabs" adlı yapıtta rol alan Madonna, bu yılın sonuna kadar başrolü üstlenecek. 

Tiyatrocu ünlüler kervanının son üyeleri ise Leonardo DiCaprio ile "Örümcek Adam" Tobey Maguire.Â

West End'de sahnelenecek bir oyun için teklif alan ikili, 10 yıldır süren dostluklarını tiyatro sahnesinde perçinleyecek. Leicester Square'de sergilenmesi planlanan "This is our Youth at the Garrick" adlı oyun için görüşmelere baÅŸlayan aktörlerin muhtemel rol arkadaÅŸları ise Natalie Portman ya da Kirsten Dunst. Oyun, gömülü bir sandıkta para bulduktan sonra çılgın bir hafta sonu geçiren üç Manhattan'lı gencin macerasını konu alıyor.Â

Haberin Devamı

Önemli bir sinema kariyeri olmayan "Sahil Güvenlik" dizisinin sarışın güzeli Pamela Anderson da tiyatro sahnesine adım atmaya hazırlanıyor. Kendisini "oyuncu" olarak yetiştirmek istediğini dile getiren Anderson'a, "The Girl Can't Help It" adlı müzikalde başrol teklif edildi. Jane Mansfield'ın rol aldığı bir filme uyarlanan eser,  yeteneksiz sarışın kız arkadaşını şarkıcı yapmak için uğraşan bir gangsterin öyküsünü anlatıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!