MAGAZİN

'Haydi Tut Elimi' vizyonda

BKM’nin, üç jenarasyonu buluşturan, izleyen herkese umut, sevgi ve dostluğu aşılayacak yeni yapımı “Haydi Tut Elimi” filmi 26 Ocak'ta vizyona girdi... Film dans tutkunu çocukların yurt dışındaki dans okuluna girmek için yaşadıkları maceraları anlatıyor.

BKM’nin; üç jenerasyonu buluşturan, izleyen herkese umut, sevgi ve dostluk aşılayacak olan; dans tutkunu çocukların maceralarını anlatan yeni yapımı 'Haydi Tut Elimi', 26 Ocak'ta vizyona girdi.

BKM imzalı 'Haydi Tut Elimi' filminin başrollerini çocuk oyuncular Nil Özdemir, Ali Kerem Çömez ve Zeynep Erdoğan paylaşırken; onlara Erhan Yazıcıoğlu, Ezo Sunal, Sevinç Erbulak ve Alp Kırşan eşlik etti.

Erhan Yazıcıoğlu film için "İnsana ve sevgiye dair bir film oldu. Benim hayatımı 10 yıl geriye attı" dedi.

Çocuk oyuncu Nil Ses ise "Bu film hepimiz için büyük bir dırsattı duayen oyuncular vardı arkadaşlığı dostluğu azmi anlatıyor " diye konuştu.

Yönetmenliğini Tuğçe Soysop’un üstlendiği film, yurtdışındaki dans okulunda eğitim almak isteyen, bunun için de ‘malum şarkının hikâyesi’nin peşine düşen iki genç yetenek Duygu ve Kaan’ın maceralarını anlatıyor.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler