HABER

Gülsuyu’ndaki palalı kavga kamerada

İddiaya göre, uyuşturucu kullanan mahallenin bazı gençleri ile mahalledebir inşaatta çalışan işçiler arasında sözlü atışmayla başlayan tartışmasopalı, bıçaklı, palalı kavgaya dönüştü. Yaklaşık 10 kişinin birbirinegirdiği kavgada inşaatta çalışan işçilerden İsa Yılmaz, İsmet Tali veMuhacir Koç bıçakla ve pala ile çeşitli yerlerinden yaralandı.Mahalle sakinleri duruma tepki göstererek, “Mahallede can güvenliğimizyok. Uyuşturucu kullanıp önümüzü kesiyorlar. Kimseyi inandıramıyorum,dışarı çıkamıyoruz” dediler. Öte yandan, kavga anı çevrede bulunanvatandaşlar tarafından görüntülendi. Görüntülerde yaklaşık 10 kişiellerinde pala, sopa, bıçak ve demir çubuklarla birbirlerine vuruyorlar.Kavgada yaralanan bir kişi yere düşüyor. Kavga sona erdiğinde iseişçilere saldıranlar olay yerinden hızla kaçıyor. Vatandaşların yaşadığıpanik de görüntülere yansıyor.
İddiaya göre, uyuşturucu kullanan mahallenin bazı gençleri ile mahalledebir inşaatta çalışan işçiler arasında sözlü atışmayla başlayan tartışmasopalı, bıçaklı, palalı kavgaya dönüştü. Yaklaşık 10 kişinin birbirinegirdiği kavgada inşaatta çalışan işçilerden İsa Yılmaz, İsmet Tali veMuhacir Koç bıçakla ve pala ile çeşitli yerlerinden yaralandı.
Mahalle sakinleri duruma tepki göstererek, “Mahallede can güvenliğimizyok. Uyuşturucu kullanıp önümüzü kesiyorlar. Kimseyi inandıramıyorum,dışarı çıkamıyoruz” dediler. Öte yandan, kavga anı çevrede bulunanvatandaşlar tarafından görüntülendi. Görüntülerde yaklaşık 10 kişiellerinde pala, sopa, bıçak ve demir çubuklarla birbirlerine vuruyorlar.Kavgada yaralanan bir kişi yere düşüyor. Kavga sona erdiğinde iseişçilere saldıranlar olay yerinden hızla kaçıyor. Vatandaşların yaşadığıpanik de görüntülere yansıyor.
GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler