MAGAZİN

Gülden Karaböcek’in kızı o görüntülere açıklık getirdi

Gülden Karaböcek’in Konya’daki bir çorbacıda sahne alması sosyal medyada çok konuşuldu. Sanatçının kızı Nur Düzgit, görüntülerle ilgili şu açıklamayı yaptı: “Görüntüler 4 yıl öncesine ait. Nostaljik bir çorbacıda imza günü oldu. Bir tane playback şarkı söyledi, sahne almadı.”

USTA sanatçı Gülden Karaböcek’in sosyal medyada paylaşılan bir görüntüsü kısa sürede gündem oldu. Bir dönemin müzik efsanesinin bir çorbacıda sahne aldığı iddia edildi. Videoyu izleyen Karaböcek’in hayranları, “Sanata sanatçıya asla değer yok”, “Çok zoruma gitti. Düzgün bir sahne yok mu Gülden Karaböcek için”, “Ekmeğin ayıbı yok, helalinden kazanıyor” gibi yorumlarda bulundu.

SAHNE ALMADI BİR ŞARKI SÖYLEDİ
Karaböcek’in kızı Nur Düzgit, sosyal medyadaki görüntülerle alakalı Hürriyet’e şu açıklamayı yaptı: “Görüntüler 4 yıl öncesine ait. Konya’da nostaljik bir çorbacı var. Orada bir imza günü olmuştu. Bir tane playback şarkı rica etmişlerdi. Sonra o görüntüler ‘sahne alıyor’ gibi yorumlandı. Gülden Hanım gayet iyi. Sahnelere gidip geliyor.”

İMZA GÜNÜ DÜZENLEDİ
“Sürünüyorum”, “Kırılsın Ellerim” ve “Dilek Taşı” gibi unutulmaz şarkılarla tanınan 69 yaşındaki Gülden Karabacak, Konya’da katıldığı etkinlikte albümlerini de imzaladığı öğrenildi.

Sanatçının, Konya’daki imza gününün ardından Yalovo’ya geçerek başka bir mekanda da sahne aldığı öğrenildi.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler