HABER

Freni tutmadı, mobilya atölyesine girdi! İş yeri sahibi kazadan 5 dakikayla kurtulmuş

Sarıyer'de, yokuş aşağı ilerlerken freni boşaldığı iddia edilen otomobil, mobilya atölyesine daldı. Kazada otomobil sürücüsü hafif şekilde yaralanırken, atölyede hasar oluştu.

Kaza, dün saat 20.30 sıralarında Tarabya Mahallesi Şalcıkır Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Özdoğan Sokak'tan yokuş aşağı ilerleyen Ömer K.'nın kullandığı 34 FU 5735 plakalı otomobilin freni boşaldı. Panikleyen sürücünün hakimiyetini kaybettiği otomobil, sokağın karşısındaki mobilya atölyesinin camını kırarak içeri daldı. Atölyedeki mobilyaları parçalayarak ilerlemeye devam eden otomobil, bantlama makinesine çarparak durabildi. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Ömer K. kendi imkanlarıyla araçtan çıktı. Ambulansla hastaneye kaldırılan sürücü tedavi altına alındı. Otomobil, iş yerinden vatandaşların da yardımıyla çekici ile dışarı çıkarıldı.

İŞ YERİ SAHİBİ KAZADAN 5 DAKİKA FARKLA KURTULMUŞ

Mobilya atölyesinin sahibi Gündüz Ilık, iş yerini kazadan 5 dakika önce kapattığını belirterek “Ben kazayı görmedim, ben beş dakika kadar önce eve gittim. Evde sesi duydum. Koşa koşa geldik. Yokuştan aşağı inerken freni tutmamış, o şekilde dükkana girmiş araba. Sürücü arabadan indi, şoktaydı, konuşamıyordu. Oturdu, komşular su getirdi, su ikram ettiler. Ambulansla gitti. Dükkan bayağı hasar gördü, arka duvarı da patlatmış. Göründüğü gibi bütün her şey gitti. Tek sevindirici yanı cana bir zarar gelmedi. En önemlisi o" dedi.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler