HABER

Film gibi hikaye: Kayıp yüzük 20 yıl sonra ortaya çıktı

Sivas’ın Zara ilçesinde nişan yüzüğünü lavaboya düşürüp kaybeden kadın, 20 yıl sonra ilginç bir serüvenin ardından yüzüğüne yeniden kavuştu. Ortaya filmlere konu olacak bir yüzük hikayesi çıktı.

Zara'da duyanları hayrete düşüren bir olay yaşandı. İlçede yaşayan Sibel Kurt, evinde temizlik yaptığı sırada nişan yüzüğünü lavaboya düşürdü. Bu durumu fark edemeyen Kurt, kirli suyu da tuvalete boşalttı. Boşalttığı esnada durumu fark eden Kurt, durumu kocası Osman Kurt’a anlattı. Yapacak bir şey olmadığını belirten Osman Kurt, eşini üzülmemesi için teselli etti. Aradan yaklaşık 20 yıl geçtikten sonra nişan yüzüğü Zara Belediyesi çalışanları tarafından kanalizasyon temizliğinde bulundu.

İşçiler, evden yaklaşık 3 kilometre uzaklıktaki kanalizasyon atıklarında buldukları yüzüğün içerisinde yazılı olan "Osman Kurt" isminden yola çıkarak yüzüğün sahibini aramaya başladı. Osman Kurt, kendilerini arayan işçilere inanmadı. Yüzüğün 20 yıl sonra ortaya çıkacağına ihtimal vermeyen Kurt, kendisine şaka yapıldığını düşünerek yüzüğü istemedi. İşçiler yüzüğü parasını hayır işinde kullanılmak üzere bir kuyumcuya sattı. Yüzüğün parası ihtiyaç sahibi bir aileye teslim edildi. Osman Kurt, konuyu eşiyle paylaştı. Eşinin talebi üzerine giderek kuyumcuya satılan yüzüğü gören Kurt, şaşkına döndü. Yüzüğün 20 yıl önce kaybolan yüzük olduğu anlaşıldı.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler