HABER

Eski sevgilisinin öldürdüğü öğretim görevlisine acı veda! Çocukları, en önde saf tuttu

İzmir'de eski sevgilisi polis memuru Adnan Erman Özbek (41) tarafından sokak ortasında tabanca ile vurularak öldürülen 2 çocuk annesi Elvin Özütaştan (42), Dikili ilçesinde gözyaşları içinde toprağa verildi. Elvin Özütaştan’ın boşandığı eski eşinden olan 11 yaşlarındaki çocukları Ömer ve Yağız Işık da annesinin tabutunun başından ayrılmadı.

Olay, önceki gün saat 20.30 sıralarında Konak ilçesi Göztepe Mahallesi 100/1 Sokak'ta meydana geldi. Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde polis memuru Adnan Erman Özbek, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Soma Meslek Yüksek Okulu'nda (MYO) öğretim görevlisi olan Elvin Özütaştan ve erkek arkadaşı Fehmi Kaan Berberoğlu (46) ile sokakta karşılaştı.

Özbek, iddiaya göre; bir süre birlikte olduğu Özütaştan ve Berberoğlu ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi ile Özbek, beylik tabancasını çıkartıp, peş peşe ateşledi. Özütaştan ile Berberoğlu vücudunun birçok yerine isabet eden mermilerle yere yığılırken, Özbek ise olay yerinden kaçtı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Çevredekiler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Sağlık ekipleri, Berberoğlu'nu Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Özütaştan ise İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler