HABER

Esenyurt'taki kazada 2 kişi ölmüştü... Yeni detaylar ortaya çıktı

Esenyurt'ta, 2 kişinin hayatını kaybettiği kazaya karışan cipteki kişilerin, kazadan önce haraç almak için Beylikdüzü'nde bir iş yerinin sahibini tehdit ettiği, ihbar üzerine gelen polis ekiplerinden kaçarken kaza yaptıkları belirtildi. Kaza anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, 31 Aralık Çarşamba günü saat 02.45 sıralarında Hadımköy bağlantı yolunda meydana geldi. 34 GEM 38 plakalı cip, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait yol temizlik aracına çarptı. Çarpmanın etkisiyle cipteki 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı. Temizlik aracının şoförünün de yaralandığı kazaya dair yeni detaylar ile kaza anına ait güvenlik kamera görüntüsü ortaya çıktı.

KAZADAN ÖNCE BİR İŞ YERİNİ BASIP HARAÇ İSTEDİKLERİ İDDİASI

Kazada hayatını kaybeden Afganistan uyruklu İlyas Jenap ve Abdullah Noori ile yaralı kurtulan Rommel Mazary, kazadan önce Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi'nde Haron Bahadory isimli kişinin iş yerine gitti. 3 kişi burada iş yeri sahibini tehdit ederek haraç istediği belirtildi. Para alamayan şüphelilerden kendini Mikail olarak tanıtan kişi Bahadory'e, 'İş yerini silahla tarayacağım' dediği, şüpheliler bu sırada iş yerindeki bir çalışanı ise darbetti belirtildi. İş yeri sahibi şüpheliler gittikten sonra polisi arayarak ihbarda bulundu. Bunun üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, konuyla ilgili çalışma yaparken 3 şüpheli araçlarıyla yeniden iş yerinin önüne geldi. Fakat polisleri gören şüpheliler kaçmaya başladı.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler