HABER

Doğan Grubu'ndan İslamofobi'ye karşı iki uluslararası etkinlik

Hürriyet Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Doğan Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Vuslat Doğan Sabancı, Doğan Grubu’nun İslamofobiile mücadele amacıyla ABD başkentinde imza attığı iki tarihi etkinliğibu akşam CNN Türk’e anlattı. Sabancı, DEAŞ terörünün arttığı ve ABD'ninseçim ortamına girdiği bir dönemde İslamofobi tehdidine karşı DoğanGrubu'nun kayıtsız kalmadığını vurguladı.Doğan Grubu İslamofobi’yekarşı ABD'de iki tarihi etkinliğe imza atıyor. İslam'a dair yanlışinanışlar ve önyargılarla küresel düzeyde mücadele etmeyi amaçlayanetkinliklerin ilki Washington DC’de düzenlenecek.ABD'nin en etkin düşünce kuruluşlarından Atlantic Council ve dünyanın en saygın kültür kurumlarından Smithsonian ile birlikte düzenlenecek panel, “Islamophobia: Overcoming Myths and Engaging in a Better Conversation" başlığını taşıyor.
Hürriyet Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Doğan Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Vuslat Doğan Sabancı, Doğan Grubu’nun İslamofobiile mücadele amacıyla ABD başkentinde imza attığı iki tarihi etkinliğibu akşam CNN Türk’e anlattı. Sabancı, DEAŞ terörünün arttığı ve ABD'ninseçim ortamına girdiği bir dönemde İslamofobi tehdidine karşı DoğanGrubu'nun kayıtsız kalmadığını vurguladı.
Doğan Grubu İslamofobi’yekarşı ABD'de iki tarihi etkinliğe imza atıyor. İslam'a dair yanlışinanışlar ve önyargılarla küresel düzeyde mücadele etmeyi amaçlayanetkinliklerin ilki Washington DC’de düzenlenecek.
ABD'nin en etkin düşünce kuruluşlarından Atlantic Council ve dünyanın en saygın kültür kurumlarından Smithsonian ile birlikte düzenlenecek panel, “Islamophobia: Overcoming Myths and Engaging in a Better Conversation" başlığını taşıyor.
GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler