HABER

Dili boğazına kaçan çocuğu kurtardığı anlar kamerada

Bartın'da market arabasıyla oynadığı sırada düştükten sonra dili boÄŸazına kaçan 6 yaşındaki Ege Tahtasız'ı, Güçlü Ocakçı (47) müdahalede bulunarak kurtardı. O anlar güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.Â

Olay, öÄŸle saatlerinde Okulak Mahallesi'nde meydana geldi. Evin önünde arkadaÅŸlarıyla birlikte oynayan Ege Tahtasız, market arabasını sürmeye baÅŸladı. Bir anda yere düÅŸen Ege Tahtasız, ayaÄŸa kalktı. Dili boÄŸazına kaçan küçük çocuk olduÄŸu yerde zıplamaya baÅŸladı. Bu sırada mali müÅŸavir olan eÅŸinin iÅŸ yerinde bulunan Bartın Belediyesi'nde görevli memur Güçlü Ocakçı, küçük çocuÄŸu görerek dışarıya çıktı. Ege Tahtasız, Güçlü Ocakçı'ya doÄŸru koÅŸtu. Güçlü Ocakçı çocuÄŸa ilk müdahalede bulunarak parmaklarıyla dilini boÄŸazından çıkardı. Küçük çocuk annesi tarafından hastaneye götürülürken, tedavisinin ardından taburcu edildi. YaÅŸanan olay iÅŸ yerinin güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.  

Güçlü Ocakçı çok büyük korku yaÅŸadığını belirterek, "EÅŸimin iÅŸ yerinde oturduÄŸum sırada camdan dışarıya doÄŸru bakıyordum. KomÅŸumuzun çocuÄŸu olan Ege'nin düÅŸtüÄŸünü fark ettim. Sonra koÅŸarak büroya doÄŸru geldiÄŸini görünce dışarıya çıktım, bana sarıldı. Ben o anda ne olduÄŸunu anlayamadım. Bize belediyede verilen ilk yardım müdahalesi aklıma geldi. Sonra çocuÄŸun morardığını görünce, parmaklarımı aÄŸzına soktuÄŸumda dilini çıkarmayı baÅŸardım. Bu benim için unutulmayacak bir olay, bir hayat kurtardık. Ama ilk yardımında önemini bir kez daha anlamış olduk" dedi. 

GÃœNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler