BMW'nin patronuna jigolo şantajı

Güncelleme Tarihi:

BMWnin patronuna jigolo şantajı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2008 14:10

7.8 milyar euro servetiyle Almanya'nın en zengin kadını unvanını elinde bulunduran Susanne Klatten daha fazla dayanamayarak kendisine seks şantajı yapıldığını basına açıkladı.

Haberin Devamı

41 yaşındaki jigolo sevgilisi Helg Sgarbi 2007'den bu yana ünlü milyarderden şantajla para sızdırıyordu. Üç çocuk annesi Susanne Klatten'den 7.5 milyon euro para alan jigolo sevgili, 40 milyon euro daha isteyince yakayı ele verdi.

Jigolo sevgili Helg Sgarbi eski sevgilisini gizlice çekilmiş fotoğraf ve videoları yayınlamakla tehdit ediyordu. Alman Bild gazetesine açıklamada bulunan BMW'nin en büyük hissedarı Susanne Klatten'in sözcüsü, "Bayan Klatten, Helg Sgarbi ile yaşadığı ilişkinin kendisine şantaj yapılmak için başından beri planlandığını gördü. Şantaja daha fazla boyun eğmek istemeyen Susanne Klatten suç duyurusunda bulundu" dedi.

İtalyan La Repubblica ve İngiliz Evening Standard gazeteleri de İsviçreli jigolonun başka zengin kadınlara da şantaj yaptığını yazdı. Jigolo diğer kurbanlarını da gizlice çekilmiş fotoğraf ve videoları yayınlamakla tehdit etmiş.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!