HABER

CHP'nin itirazı üst mahkemece reddedildi.

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın açtığı '128 milyar dolar' davasında 60 bin lira tazminat ödemeye mahkum edilen CHP'nin itirazı üst mahkemece reddedildi. Karar siyasilerin de gündemindeydi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Dağ, paylaşımında "Merkez Bankası politikasını manipüle ettiler. Binlerce kez söylersek gerçeğe dönüşür zannettiler; bu yüzden mumları yatsıdan sonra da biraz yandı. Ancak gerçeklerin bir gün ortaya çıkma huyu vardır. Yalancılıkları milletçe zaten tescilliydi. Mahkemede de tescillenmiş oldu" dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta da "CHP'nin iddialarının iftira olduğu mahkemece tescillendi. Onursuz yalana erdemli cevap: Tazminat şehit yakınları ve gazilere bağışlandı" paylaşımında bulundu.

AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler ise "FETÖ ve PKK troll ağları da bu yalana destek oldu. Konu yargıya taşındı. CHP tazminata mahkum edilerek, bağımsız Türk yargısı tarafından yalancılığı tescillendi" ifadelerini kullandı.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler