Didin, Skyliners ile şampiyonluğa bilendi

Güncelleme Tarihi:

Didin, Skyliners ile şampiyonluğa bilendi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2008 12:13

Almanya Basketbol 1. Ligi'nde şampiyonluk hedefleyen Murat Didin, takımı Deutsche Bank Skyliners ile şampiyonluğa bileniyor.

Haberin Devamı

ALMANYA 1.Basketbol Ligi ekibi Frankfurt Deutschebank Skyliners'i geçen sezon iki yıl aradan sonra tekrar Play off'a yükselterek yarı finalde elenen Murat Didin gözünü bu yıl şampiyonluğa dikti. Deutschebank Skyliners'i bir hafta boyunca Rotenburg Lindner-Meiroshotel'de kampa alan Murat Didin her gün iki antrenman proğramı uyguluyor.

İkinci maçta galibiyet

Önceki gün akşam oynanan ve basının alınmadığı özel maçta Frankfurt Deutschebank Skyliners, bu sezon 1. lige yükselen Giants Nördlingen'i farklı yendi. Skor tabelasının çalışmaması üzerine maçın skoru kesin belli olmadı fakat Skyliners'in en az 20 sayı farkla galip geldiği açıklaması yapıldı. Pekin'de Almanya ile olimpiyatlarda olan takım kaptanı Pascal Roller ile Wysocki yanında sakatlıkları süren Zöllner ve McKinney'den yoksun sahaya çıkan Frankfurt ekibi başarılı bir oyun ortaya koydu.

Haberin Devamı

Aynı salonda üç gün öncesi yapılan ilk maçta ise Didin'in talebeleri Tübingen'e 66-64 mağlup olmuştu. Murat Didin takımdaki oyuncuların iyi bir çalışma yaptıklarını vurgulayan murat Didin" Oyun kurucu görevi yapan Adam Emmenecker'i test ediyoruz. Özellikle Lorenzo Gordon'un kısa sürede takıma uyum sağlaması beni sevindirdi."dedi. Deutschebank Skyliners seyirci önünde ilk özel maçını ise 24 Ağustos Çarşamba günü Nördlingen'e karşı yapacak.

İsa DEVEÇEKEN/ROTENBURG


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!