HABER

Bilal Erdoğan: Şehitlerimizi rahmetle anmak ve İsrail'i lanetlemek için buradayız

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, CNN TÜRK canlı yayınında Galata'daki yürüyüşe ilişkin açıklama yaptı.

İşte Bilal Erdoğan'ın açıklamaları...

Buradan bir kere yılın ilk günü ilk sabahı. Bunun çok anlamlı olduğunu düşünüyoruz. Ayasofya Cami'nin prangaları kırıldı, Filistin için de öne adımı olduğunu biliyoruz. Katil İsrail'i lanetleyelim, şehitlerimiz var. Şehitlerimizi rahmetle anmak, İsrail'i lanetlemek için buradayız.

Camiler doldu, dışarıda namazlar kılındı. Buralarda gördük ki kendi devletleri bir ateşkes çağrısında bile bulunamadılar. ABD başta olmak üzere batı her türlü değeri ayaklar altına almayı göze aldılar. İsrail sen ne yaparsan yap biz sana destek olacağız, zaman tanıyacağız gibi direnişin içindeler. 21. yy dünyasında soykırımın yapılmasını her gün yüzlerce çocuğun öldürülmesini insanlık vicdanı kabul etmiyor. Kutuplaşma varmış gibi lanse etmeye çalışanlar toplumu bölmeye çalışanlardır. PKK, PYD'yi destekleyenler de onlar. Filistin'deki katliamı destekleyenler de onlar.

Türkiye'de Filistin mevzusuyla ilgili hassasiyeti olmayanların şehitlerimizle ilgili hassasiyeti yoktur. Kim diyorsa ki şehitlerimiz varken Gazze konuşulmaz.. Böyle bir şey kesinlikle doğru değildir, bunu söyleyenler haysiyetsizdir.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler