HABER

Beşiktaş’taki gece kulübü yangınında hayatını kaybeden Emrah Demiroğlu son yolculuğuna uğurlandı

İstanbul Beşiktaş Gayrettepe’deki 29 kişinin hayatını kaybettiği gece kulübü yangınında hayatını kaybeden Emrah Demiroğlu, Tuzla’da kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Beşiktaş, Gayrettepe, Esentepe Mahallesi, Gönenoğlu Sokak'ta dün saat 13.00 sıralarında 16 katlı binanın giriş katındaki 'Masquerade' adlı gece kulübünde çıkan yangında 29 kişi hayatını kaybetmiş, hayatını kaybeden 29 kişi otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na gönderilmişti. Otopsi işlemleri tamamlanan 40 yaşındaki evli ve 3 çocuk babası Emrah Demiroğlu için bugün Tuzla Orta Mahalle Merkez Cami’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye, Tuzla Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Emrah Demiroğlu’nun ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı. Baba Hacı Demiroğlu, taziyeleri kabul etti. Emrah Demiroğlu için namaz öncesi helallik istendi. Kılınan cenaze namazının ardından Emrah Demiroğlu’nun cenazesi, Orhanlı Mezarlığı’na defnedildi.

Emrah Demiroğlu'nun 7 yıldır nakliye şirketinde teknisyen olarak çalıştığı, yangının çıktığı sırada gece kulübünün tadilatı için orada bulunduğu öğrenildi.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler