EKONOMİ

Bakan Özhaseki: Şehirlerimizi afetlere dirençli hale getireceğiz

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “İstanbul'u daha güvenli hale getirmenin gayreti içerisindeyiz. İstanbul bizim göz bebeğimiz. Bir taraftan ticaretin, bir taraftan sanayinin, bir taraftan da finansın ve turizmin merkezi. O yüzden elimizden geleni yapıyoruz.” dedi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Sapanca’da düzenlenen Emlak Katılım Yöneticiler Toplantısı’na katıldı. Bakan Özhaseki, burada yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte başlayan 21 yıllık mücadelede büyük başarılara imza attıklarını söyledi. 21 yıldır iktidarda olduklarını vurgulayan Bakan Mehmet Özhaseki, “Allah'a çok şükür, alnımız açık, başımız dik. Büyük işler yaptık. Bu 21 yıllık mücadelede, 100 yıllık Cumhuriyet tarihi boyunca gelmiş geçmiş ne kadar iktidar varsa hepsinden çok daha fazla iş yapan bir iktidarımız var.” diye konuştu. 

“GİTTİĞİ HER ÜLKEDE İTİBARLA KARŞILANAN BİR LİDERİMİZ VAR”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gittiği her ülkede itibarla karşılanan bir lider olduğunu vurgulayan Bakan Özhaseki “Bugün geldiğimiz noktada Türkiye Cumhuriyeti yükselen bir değerdir. Başındaki, tüm dünyada takip edilen bir liderdir. Yurt dışı seyahatlerine birebir şahitlik ediyorum, bazı ülkelerin randevu alamayan başkanları şöyle tur atıp, önünden geçip ‘merhaba’ demek istiyorlar. Değer verilen bir ülkemiz var. Gerçek değerini bulan bir ülkemiz var.” şeklinde konuştu.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler