HABER

Bakan Karaismailoğlu Gebze- Darıca metro hattı ışık görme törenine katıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu "Bizler başkaları gibi algı oyunlarıyla halkımızı yanıltmıyoruz. Türkiye’de demir yolları reformunu başlatarak, atıl kalmış demir yollarımıza büyük yatırımlar yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Ülkemizi demir ağlarla örmeye devam edeceğiz. Demir yollarımız için teknolojik altyapı ve hizmet süreçleri standartlarını belirledik" dedi.

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde inşaatı süren metro çalışmalarında Adliye İstasyonu Ayna Birleşimi Töreni’ne katılan Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Bizim hizmet anlayışımıza göre halka hizmet, Hakk’a hizmettir. Bizler başkaları gibi algı oyunlarıyla, iftiralarla halkımızı yanıltmıyoruz. Başlayan yatırımları toprakla kapatmıyoruz" dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, inşaatı devam eden Darıca Sahil-Gebze OSB Metro Hattı Adliye İstasyonu Ayna Birleşimi Töreni’ne katıldı. Toplam 27 bin 354 metre tünel kazısı yapılacak olan çalışma kapsamında, 26 bin 316 metre uzunluğunda tünel açıldı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından hattın Gebze OSB ile Gebze Gar arasındaki kısmının 2023 yılı içerisinde, Gebze Gar ile Darıca Sahil arasında kalan 4 kilometrelik kısmın ise 2024 yılı içerisinde hizmete alınması planlanıyor.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler