HABER

Bakan Kacır: Alper Gezeravcı büyük cesaretle görevi tamamladı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın dünyaya dönüşüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Alper Gezeravcı'nın büyük cesaretle görevi tamamladığını vurgulayan Bakan Kacır "Türkiye tarih sayfasında yeni bir dönem açtı" dedi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır, Gezeravcı’nın dünyaya dönüşüne ilişkin Antalya'da açıklamalarda bulundu.

"ALPER GEZERAVCI BÜYÜK CESARETLE GÖREVİ TAMAMLADI"

Bakan Kacır'ın açıklamasından öne çıkanlar şöyle: 

İnşallah gelecek misyonlarımızda bu çalışmalarımızı daha ileri taşımayı amaçlıyoruz. Türkiye'de bu misyon toplumun tüm kesimleri tarafından sahiplenilmiş ve takip edilmiştir. Çok önemli kazanımlar elde edilmiştir. Alper Gezeravcı'yı tebrik ediyorum. Bu misyon boyunca ülkesinin yetiştirdiği bir vatan evladı olarak bu misyon için en doğru isim olduğunu bize göstermiş oldu. Alper Gezeravcı büyük cesaretle görevi tamamladı.

"TÜRKİYE HER ALANDA İDDİALI ÇALIŞMALAR YAPIYOR"

Türkiye her alanda iddialı çalışmalar yapıyor. TURKSAT-6A'yı önümüzdeki aylarda uzaya göndereceğiz. Biz milletimizin desteğiyle iddialı projeler yapmaya devam edeceğiz. Misyon boyunca destekleriyle yanımızda olan tüm milletimize tekrardan teşekkür ediyorum. Bu misyona başından bu yana en güçlü desteği sunan Sayın Cumhurbaşkanımıza milletimiz adına şükranlarımı sunuyorum.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler