HABER

Avcılar'da esnaf kavgası: Görüntüler ortaya çıktı

Avcılar'da iÅŸ hanı esnafı, kapanma saati ve aidatlar nedeniyle tekme ve tokat kavga etti. Polisin müdahale ettiÄŸi kavganın, güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.Â

Merkez Mahallesi Marmara Caddesi'ndeki iÅŸ hanında ayakkabı maÄŸazası sahibi Mustafa Alptekin, 21 Temmuz PerÅŸembe günü, döviz bürosunun caddeye bakan alanına ayakkabıları dizerek satış yapmak istedi. Bu durum döviz bürosu sahibi ile Alptekin arasında tartışma yaÅŸanmasına neden oldu. Ä°ÅŸ hanının kapanma saati ve aidatlarla ilgili önceden aralarında gerginlik de bulunan esnafın tartışması tekme ve tokatlı kavgaya dönüÅŸtü. Bildirilmesi üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi. Polisin müdahalesiyle son bulan kavgada üzerlerinde silah olduÄŸu belirlenerek gözaltına alınan 4 kiÅŸi, ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. Ä°ÅŸ hanındaki kavgadan sonra gerginliÄŸin devam ettiÄŸi, döviz bürosuna silahlı saldırı olduÄŸu da öÄŸrenildi. 

Saldırıda ölen veya yaralanan olmazken, Azerbaycan uyruklu bir kiÅŸi gözaltına alındı. Çok sayıda suç kaydı olduÄŸu tespit edilen ÅŸüphelinin, Ä°l Göç Ä°daresi tarafından sınır dışı edildiÄŸi belirtildi. 

GÃœNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler