HABER

Avcılar'da bir kişi, seyyar satıcıya saldırıp tezgahı dağıttı

Avcılar'da seyyar satıcılık yapan Yusuf Şahin devamlı müşterisi olan bir kadının saldırısına uğradı. Şahin'i başından yaralayan kadın tezgahı da dağıttı. Gözaltına alınan kadının, 400 lira borcu olduğu ve ödemeye gittiği sırada Şahin'in kıyafetlerinden dolayı kendisine laf attığını ve bunun üzerine saldırdığını söylediği öğrenildi.

Olay, 19.30 sıralarında Ispartakule Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre devamlı alışveriş yaptığı seyyar satıcı Yusuf Şahin'in yanına gelen kadın, alış veriş yaptıktan sonra yanında para olmadığını söyleyerek para almak üzere evine gitti.

Geri dönen kadın bir anda yerden aldığı sert bir cisimle Şahin'in kafasına vurdu. Ardından da Şahin'e tekme tokat saldırdı. Çevredekilerin araya girmesiyle kavga ayrıldı. Kavga ayrılırken kadın bu kez de tezgaha yöneldi.

Tezgahı dağıtan kadın polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Hastaneye giden Şahin tedavisinin ardından polis merkezine giderek kadından şikayetçi oldu. Gözaltına alınan kadının da Şahin'den şikayetçi olduğu öğrenildi. Olayın ardından bir vatandaş tarafından cep telefonu ile çekilen görüntülerde kadının, "Senin namusuna konuşsalardı, sende aynısını yapardın" dediği duyuluyor.

"ARABAMDAKİ TÜM MEYVELERİ DAĞITTI"

Yusuf Şahin, "Bayan benden alışveriş yaptı. Alışveriş yaptığında 'param yok' dedi. Bende, 'sonra verirsin' dedim. Daha öncesinden tanıyordum bu kadını. Borcunu vermemezlik yapmazdı. Ben hiç para istemedim, dün akşam geldi yine kredi kartını uzattı bende pos cihazımın olmadığını söyledim. Kredi kartını uzatıp ' git bankadan çek' dedi. Bugün tekrardan uğradı, para evde alayım geleyim dedi. Benim senden para istediğim yok getirirsin sonra dedim.

Evden döndüğünde elinde sert bir cisimle gelerek arkam dönükken kafama vurdu. Vurduktan sonra ben kendimi korumak istedim ama darbeyi yedikten sonra kendimi savunamadım. Bana vurmaya devam etti. Araya girmek isteyen kişilere de müdahale etti. Çok çirkin sözler söyledi. Arabamdaki bütün meyveleri dağıttı. Sonra polis gelip onu gözaltına aldı. Kesinlikle şikayetçiyim. Alkolün etkisindeydi. Yaşadığı sitede de devamlı böyle olaylar sergiliyormuş. Normal bir alkol olduğuna inanmıyorum" dedi.

ŞAHİN'İN KIYAFETLERİNDEN DOLAYI KENDİSİNE LAF ATTIĞINI İDDİA ETTİ

Gözaltına alınan kadının, 400 lira borcu olduğu ve ödemeye gittiği sırada Şahin'in kıyafetlerinden dolayı kendisine laf attığını ve bunun üzerine saldırdığını söylediği öğrenildi.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler