HABER

Arazi anlaşmazlığında eşi ve oğlu öldürülmüştü! Hatice Ercan'dan 12 gündür haber alınamıyor

Sivas'ın Kangal ilçesinde 2 ay önce arazi anlaşmazlığı nedeniyle eşi ve oğlu öldürülen Hatice Ercan'dan (77) 12 gündür haber alınamıyor. Kayıp Hatice Ercan'ın bulunabilmesi için Jandarma ve AFAD ekipleri çalışma başlattı ancak hiçbir ize rastlanmadı. Köy muhtarı Ali İhsan Şimşek, "Aralarında adam öldürecek kadar bir sorun olduğunu düşünmüyorduk. Köylülerden herkes tedirgin. Köyün üzerinde farklı bir hava var. Komşu, komşu ile bu olaylar yüzünden konuşmuyor. Jandarma zaten 1 haftadır konuşlanmış bekliyor. Hatice Ercan'ın okuma ve yazması yok. Tek başına bir yere gidecek bir kadın değil" diye konuştu.

Olay, 18 Ağustos'ta ilçeye bağlı Topardıç köyü Kuşburnu tepesi mevkisinde meydana geldi. Tarlalarını biçtirip, traktörüne yüklediği buğdayı köyüne götüren Hüseyin Ercan (52), arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumetli olduğu dayısı Ali Karabayır ile karşılaştı. Karabayır, yanındaki av tüfeği ile yeğeni Ercan'a ateş etti. Karabayır, daha sonra tarlada çalışan eniştesi Ali Rıza Ercan'ın (75) yanına giderek onu da tüfekle vurdu.

12 GÜNDÜR KAYIP

Ali Rıza Ercan ile oğlu Hüseyin Ercan, hayatını kaybetti. Kaçan Ali Karabayır da 17 gün sonra yakalanıp, tutuklandı. İddiaya göre; ailenin yakınları, azmettirici olarak düşündükleri Ali Rıza Ercan'ın eşi Hatice Ercan'a tepki gösterdi. Köyde yalnız yaşayan Hatice Ercan, 20 Ekim'de kayboldu. Muhtar Ali İhsan Şimşek, Ercan'ı evinde bulamayınca jandarmaya haber verdi. Jandarma ve AFAD ekipleri çalışma başlattı ancak hiçbir ize rastlanmadı

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler