Wolfsburg Lincoln'ün peşinde

Güncelleme Tarihi:

Wolfsburg Lincolnün peşinde
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2008 13:04

Almanya Bundesliga takımlarından VfL Wolfburg'un Cassio Lincoln ısrarı sürüyor. Takımın beyni konumundaki Brezilyalı futbolcu Marcelo Marcelinho'nun ülkesine dönecek olması, teknik direktör Felix Magath'ın iştahını daha da kabarttı.

Haberin Devamı

Alman basının bugün yer verdiği haberde Felix Magath, Bayern Münih'te teknik direktörlük yaptığı dönemde Schalke 04'ten lincoln'ü transfer etmek istemiş fakat alamamıştı. Deneyimli teknik adam Brezilyalı futbolcuyu şimdi Galatasaray'ın elinden almaya çalışıyor.

Haberde ayrıca Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe'nin, "Lincoln satılık değil. Ona ihtiyacımız var" sözlerine de yer verildi.

MARCELINHO, WOLFSBURG'TAN AYRILIYOR

Brezilyalı futbolcu Marcelinho'nun, Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından VfL Wolfburg'tan ayrılacağı ve Brezilya'nın Flamengo Rio de Janeiro takımına transfer olacağı belirtildi.

Wolfsburger Allgemeine Zeitung gazetesinde yer alan habere göre, Türkiye'de bir dönem Trabzonspor forması giyen Brezilyalı futbolcu, Flamengo Rio de Janeiro takımıyla anlaşma sağladı ve bugün VfL Wolfburg'l ile sözleşmesini fesh ederek ülkesine dönecek.

Haberin Devamı

Berliner Kurier gazetesi ise Flamengo Rio de Janeiro'nun, Marcelinho'ya 2010 yılının Aralık ayına kadar sürecek bir sözleşme teklif ettiğini yazdı.

Bundesliga'da oynadığı 205 karşılaşmada toplam 77 gol atan Marcelinho'nun, çocukluk döneminde Flamengo Riode Janeiro takımını desteklediği kaydedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!