HABER

AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Ayrıştırıcı değil, birleştirici olacağız

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleştirilen Ak Parti İstanbul Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuştu. Murat Kurum, "İstanbulluların, gündeminde olmayan hiçbir şey bizim de gündemimizde olmayacak. Ayrıştırıcı değil birleştirici olacağız. Tüm İstanbulluların dostu, kardeşi, yol arkadaşı olacağız" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen AK Parti İstanbul Aday Tanıtım Toplantısı’nda konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, ‘’AK Parti'nin hikâyesi, Recep Tayyip Erdoğan’ın destansı belediye başkanlığında, 1994 yılında, İstanbul'dan başladı. Önce İstanbul’da sonra Türkiye’de tarih yazdınız.’’ dedi.

"FATİH’İN EMANETİ İSTANBUL’U YENİDEN ŞAHA KALDIRMAK İÇİN AŞKLA, AZİMLE, HEYECANLA ÇALIŞACAĞIZ"

İstanbul’a aday olmanın kendisi için bir onur olduğunu söyleyen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye teşekkür eden Murat Kurum, ‘’Cumhur İttifakımızın adayları olarak, 2024 Yerel Seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkanlığını, 39 ilçemizi ve meclis üyeliklerini yek vücut olarak kazanmanın azmiyle; bir ve beraber olacağız. 31 Mart gecesi oy sayımı bitene kadar; Fatih’in emaneti olan İstanbul’umuzu yeniden şaha kaldırmak için gece gündüz demeden; aşkla, azimle, heyecanla; çok çalışacağız.’’ diyerek sözlerini sürdürdü.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz