HABER

AK Parti İBB Başkan adayı Kurum'dan kentsel dönüşüm vurgusu: Kağıdı, kalemi, cetveli elime alıp bizzat yapacağım

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Kadıköy’de STK, kanaat önderleri ve iş insanları ile bir araya geldi. İstanbul’u yeniden ihya edeceklerini belirten Kurum, trafik çilesini çözmek için hızla harekete geçeceklerini ifade etti. 2 yakada 2 büyük tünel yapılacağını dile getiren Kurum, “Toplam 122 kilometreye ulaşacak bu tünellerle; İstanbul’un merkezi bölgelerindeki trafiği yerin altına alacağız.” dedi. Kentsel dönüşüm bekleyen bölgelerde hızla çalışmaya başlayacaklarının altını çizen Kurum, “Hasanpaşa’daki imar düzenlemesini kağıdı, kalemi, cetveli elime alıp bizzat yapacağım.” ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Kadıköy’de STK, kanaat önderleri ve iş insanları ile bir araya geldi.“Bu şehri ilçelerinden mahallelerine, caddelerinden ara sokaklarına kadar hep birlikte yeniden ihya edeceğiz”

“Bugün hayırda yarışan derneklerimizin değerli başkanlarıyla bir aradayız. Kadıköy’ümüzün canlarıyla, büyüklerimizle, ekonomimize katkı sunan esnaf kardeşlerimizle kucaklaşıyoruz.” diyerek sözlerine başlayan Kurum, “81 ilimizde ellerimizi birleştirip, binlerce eseri nasıl beraber yaptıysak; şimdi çok daha güzellerini İstanbul’da yapmak için nice yollar yürüyeceğiz. Hep söylediğim gibi; siz bizim mesai arkadaşımız olacaksınız. Derneklerimiz bizim yol arkadaşımız olacak. Sizin yol arkadaşlığınızla beraber, bu şehri ilçelerinden mahallelerine, caddelerinden ara sokaklarına kadar hep birlikte yeniden ihya edeceğiz.” dedi.

İstanbul’da çözüm bekleyen trafik çilesi ve deprem tehlikesine karşı hızla harekete geçeceklerini ifade eden Kurum, Kadıköy’e yönelik hazırladıkları projelerini anlattı.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler