HABER

AK Parti İBB Başkan Adayı Kurum: İstanbul'a dair projeleri, planları, hayalleri yok

Çekmeköy'de katıldığı kahvaltı programında konuşan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, "Hırsları var, hesapları var dertleri yok. İstanbul'a dair projeleri, planları, hayalleri yok. Mevcut yönetimdekiler lafta, sözde gösterdikleri o azmi, işte oluşta gösteremediler. Boş vaatlerde gösterdikleri gayreti hizmette ve eserde gösteremediler. Hülasa, az gittiler, uz gittiler, dere tepe düz gittiler hikayenin sonunda da bu aziz milletin umudunu tükettiler. İşte ben bu yüzden CHP'ye gönül vermiş, sesimizin ulaştığı tüm hemşehrilerimizden özellikle oy istiyorum" ifadelerini kullandı.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Çekmeköy'de Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, iş insanları, kanaat önderleri ve muhtarlarla kahvaltı programında bir araya geldi. Programda konuşan Murat Kurum, 'Türkiye Yüzyılı, İstanbul Vizyonu' lansmanıyla açıkladığı projelerinden ve yerel seçime yönelik hazırlık ve çalışmalarından bahsetti. 

"BANA KİMSE SIRTINI DÖNÜP GİTMİYOR"

Murat Kurum, "İnanın sokaklarda herkes bizim vizyonumuzu, projelerimizi, yatırımlarımızı konuşuyor. Bakın ben saha demişken, buradan Cumhuriyet Halk Partisi'ne gönül vermiş kardeşlerimize, hemşehrilerimize seslenmek istiyorum. Ben Cumhuriyet Halk Partili kardeşlerimizin de oyuna talibim ama bu yanlış anlaşılmasın. Bu asla öyle kuru kuruya bir talep değil. Çünkü bu talep tek taraflı bir şey değil; tam aksine karşılıklı gönül sözleşmesi olacak. Hadi bu gönül sözleşmesini biraz açalım; Cumhuriyet Halk Partili kardeşlerimizle gittiğimiz her yerde hakikaten çok samimi içten sohbetlerimiz oluyor. Biz herkesle sohbet ediyoruz. Herkesi dinliyoruz. Ben oy istiyorum. Kimi 'olmaz' diyor. Kimi 'bakarız' diyor kimi 'hayırlısı' diyor ama bana kimse sırtını dönüp gitmiyor" ifadelerini kullandı. 

"RAKİBİMİZ KÖTÜLENDİ DİYE SEVİNMEMİZ GEREKİR Mİ"

Kurum, "Beni durdurup konuşan CHP'li kardeşlerimiz bana genelde şöyle dediler: 'Murat Bey bizim adayların sizden farkı nedir? Onlar da bir aday neticede, siz belediyecilikte çok iyisiniz, bizimkiler bir türlü bu seviyeye çıkamıyor'. Bu sözleri duyunca, rakibimiz kötülendi diye sevinmemiz gerekir mi? Gerekmez. Ben hakikaten bu duruma CHP'li dostlarımız adına çok üzülüyorum. Neden üzülüyorum biliyor musunuz? CHP'li halkımız, İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetiminin başarılı olmasını istemez miydi? İsterlerdi. Gururla oy verdikleri insanların icraatlarını anlatmak istemezler miydi? Elbette ki isterlerdi. Şöyle 100 yıl konuşulacak bir eser yapsalardı fena mı olurdu, fena olmazdı" diye konuştu. 

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler