Deniz Akkaya alkollü çıktı

Güncelleme Tarihi:

Deniz Akkaya alkollü çıktı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2001 02:34

Türkiye'nin en ünlü mankeni Deniz Akkaya, bir yıl arayla aynı marka ciple iki trafik kazası geçirdi. İki kazada da cipleri yanan Akkaya, ‘‘Galiba nazara geldim’’ dedi. Muayenesinde alkollü çıkan Deniz Akkaya’nın ehliyetine 3 ay süreyle el konuldu.

Ünlü manken Deniz Akkaya, önceki akşam İstanbul Çırağan'da Range Rover marka kırmızı cipiyle önce bir direğe, sonra da reklam panosuna çarparak kaza geçirdi. Kazada, Akkaya'nın cipi, ağır hasar görüp, yandı. Geçen yıl da benzer bir kaza geçirip, aynı marka bir başka cipi yakan ve kendini son anda dışarı atan Akkaya, ‘‘Galiba ben nazara geldim’’ dedi. Akkaya önceki akşam geçirdiği kazada, ciddi bir yara almadı. Kazada Akkaya ile birlikte araçta menajeri Berna Müjde ve modacısı Murat Yüzer de bulunuyordu. Menajer Berna Müjde'nin altı kaburga kemiğinin kırıldığı, ciğerinin hava aldığı, boynunun incindiği ve bacaklarında sıyrık ve eziklerin olduğu saptandı. Murat Yüzer'in durumunun iyi olduğu bildirildi. Kazadan sonra alkol muayenesi için Adli Tıp'a sevk edilen Akkaya, burada basının aşırı ilgisi nedeniyle ambulanstan indirilmedi. Bir görevli ambulansa binerek Akkaya'ya alkol testi yaptı. Akkaya'nın alkollü olup olmadığı bir sır gibi saklanırken, ünlü manken ambulansta üzerini değiştirdi. Bu arada yanında sevgilisi Alican Ulusoy'la koruması da bulunan Akkaya’nın alkollü olduğu ortaya çıktı.

ÜZÜLÜYORUM

Ehliyetine 3 ay el konulan Deniz Akkaya, dün ‘‘Nazara geldim herhalde. Bu benim ikinci kazam. Arabada tek başıma olsaydım önemli değil. Ama arabada benden başka iki insan daha vardı. Onları zor durumda bıraktım. Berna'nın durumuna çok üzülüyorum’ dedi. Akkaya'nın halen Amerikan Hastanesi'nde yatan menajeri Berna Müjde ise ‘‘Ortaköy'den Beşiktaş'a doğru gidiyorduk. Önce önümüze eski model bir araba çıktı. Deniz bu arabadan kurtulmak istedi karşımıza bir araba daha çıkınca yeniden hızlandı. Normalde 100 km. hızla gidiyorduk ama kaçmak için biraz hızlandık. Üçüncü arabadan kaçmaya çalışırken direğe çarptık’’ dedi.

YENİSİNİ VEREYİM

Deniz Akkaya'nın bir yıl önce alev alan cipiyle önceki gün yanan cipini satın aldığı galerinin sahibi Aşkın Topallı ise, ‘‘Deniz Hanım iki Range Rover cipi kullanılamaz hale getirdi. Gelsin ona bir başka marka cip vereyim’’ dedi.

YIL 2000

Sansasyonel açıklamalarıyla gündem yaratan Deniz Akkaya, geçtiğimiz yıl Etiler'de 34 ERH 91 plakalı Range Rover marka cipiyle kaza yapmıştı. Cipinin motor kısmı alev alan Akkaya, arabadan son anda çıkarak yanmaktan kurtulmuştu.

YIL 2001

Deniz Akkaya, önceki gün, yine Range Rover marka cipiyle bu kez Çırağan'dan benzer bir kaza yaptı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden Akkaya, önce direğe sonra da reklam panosuna çarptı. Akkaya'nın alkollü olduğu saptandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!