Sevdiği kızı öldürdü ardından intihar etti

Güncelleme Tarihi:

Sevdiği kızı öldürdü ardından intihar etti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2002 01:42

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) öğrencisi 22 yaşındaki Orhan Demirelli, lise yıllarından beri karşılıksız aşkla sevdiği aynı okulun öğrencisi 20 yaşındaki Aslıhan Özer'i tabancayla öldürüp intihar etti.

KSÜ'nün Kahramanmaraş-Gaziantep Karayolu üzerindeki Karacasu Kampusu'nda dün saat 10.00 sıralarında bahçedeki ağaçların arasından silah sesleri geldi. Ne olduğunu anlamak için koşuşturan öğrenciler, Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Tarihi Bölümü 1'inci sınıf öğrencisi Orhan Demirelli ile Meslek Yüksekokulu İşletme Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi Aslıhan Özer'in cesediyle karşılaştı.

Şaşkına dönen öğrencilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarmanın yaptığı ilk incelemede, gençlerden Orhan Demirelli'nin Aslıhan Özer'i tabancayla önce bacaklarından ardından başından vurup öldürdüğü, daha sonra kendi başına ateş ederek yaşamına son verdiği belirlendi.

Orhan Demirelli ile Aslıhan Özer'in Kahramanmaraş'ın Göksun İlçesi'nde liseyi birlikte okudukları, Demirelli'nin lise yıllarından beri aşık olduğu Özer'den bu sevgisine karşılık bulamadığı belirtildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!