HABER

5 aylık hamile kadın, dini nikahlı eşi tarafından öldürülmüştü! Korkunç detaylar ortaya çıktı

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde 5 aylık hamile N.M.T. (43) dini nikahla birlikte yaşadığı Y.A.M.A. (41) tarafından boğularak öldürülmüştü. Hakim karşısına çıkan katil zanlısı Y.A.M.A. (41), “Ölüm olayı birliktelik sırasında istemeyerek meydana geldi” dedi. Tanık olarak ifadesine başvurulan Y.A.M.A.'nın eski eşi M.A., Y.A.M.A.'nın çocukları sevmediğini ve hamile olduğu dönemlerde, birlikte oldukları sırada, boğazını sıkıp karnına baskı yaparak çocuğu düşürmeye çalıştığını öne sürdü.

Olay, temmuz ayında Bursa'nın Yıldırım ilçesinde Suriye uyruklu Y.A.M.A., 4 çocuğunun annesi olan M.A.'dan 2022 yılının aralık ayında boşandıktan sonra, uzaktan akrabası olan N.M.T. ile dini nikah yaparak, Ortabağlar Mahallesi'ndeki evde yaşamaya başladı. Olay günü öğle saatlerinde Y.A.M.A, ilişki sırasında N.M.T'yi boğarak öldürdü.

Y.A.M.A., saat 13.00 sıralarında evden çıkıp arkadaşları ile buluşmaya gitti. Saat 17.00 sıralarında tekrar geldiği evde, N.M.T.'nin hareketsiz olarak yattığını gören şüpheli, bu kez cep telefonu ile aradığı arkadaşı İ.O.'dan yardım istedi. Eve gelen İ.O., sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde N.M.T.’nin hayatını kaybettiği tespit edildi. İhbar üzerine adrese sevk edilen polis ekipleri, Y.A.M.A.'yı gözaltına aldı.

Emniyetteki sorgusunda, N.M.T.'yi bilerek ve tasarlayarak öldürmediğini söyleyen şüpheli, olayın birliktelik sırasında fantezi yapmak istemesi sonucu yaşandığını öne sürdü. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Y.A.M.A., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler