Vestel'in yeni oyuncağı: Venus Z10

Güncelleme Tarihi:

Vestelin yeni oyuncağı: Venus Z10
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2017 13:43

Türkiye'nin önde gelen teknoloji devlerinden Vestel, en yeni akıllı telefonu Vestel Venus Z10'u Barselona'da devam eden Mobil Dünya Kongresi'nde görücüye çıkardı. İşte Vestel Venus Z10'un tüm teknik özellikleri ve fiyatı...

Haberin Devamı

Vestel, 27 Şubat – 2 Mart tarihleri arasında Barselona’da düzenlenen, dünyanın en büyük mobil teknoloji etkinliği Mobile World Congress’te 153 ülkeye ihraç ettiği yeni ürünlerini sergiledi. Bunlardan biri de şirketin yeni göz bebeği Venus Z10. 5.2” FHD IPS ekran çözünürlüğüne sahip Venus Z10, gelişmiş 8MP ön kamerası, 13MP dual tone true flaşlı arka kamerasının sağladığı kaliteli çekimler ile dikkat çekiyor.

Vestelin yeni oyuncağı: Venus Z10

Venus Z10, PDAF, OIS ve EIS teknolojileri ile hareketli objelere hızlı odaklanıp, el titremelerini algılayarak çok daha net çekimler sunuyor. Venus Z10’daki 8 çekirdekli 64 Bit Qualcomm işlemci, yüksek performans gerektiren birçok uygulamanın başarıyla çalıştırılabilmesini sağlıyor. Venus Z10 komple metal ve diamond cut cam birleşimi tasarımı, 2.5D cam teknolojisi ve parmak izi okuyucu özelliği ile ergonomik bir yapıda.

Venus ailesinin üyeleri 2017 itibarıyla 3 farklı segmentte satışa sunulacak. Giriş segmentindeki ürünler Venus E serisi, orta segmentteki ürünler Venus V serisi, üst segmentteki ürünler ise Venus Z serisi olarak anılacak.

Mobile World Congress’e dördüncü kez katıldıklarını belirten Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, “Dünyanın 153 ülkesine teknolojisini ihraç eden bir marka olarak yer alıyoruz. Türkiye’nin ilk yerli telefonunu üretmenin yanı sıra, Avrupa’da kendi teknolojisi ve özgün tasarımıyla akıllı telefon üreten çok az firmadan biriyiz. Bu doğrultuda Venus ailesine kattığımız yeni model ve ürünler ile de çıtamızı yükseltmeye devam ediyoruz.” şeklinde konuştu. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!