Vergi Dairesi Başkanı'ndan Borsa'ya ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Vergi Dairesi Başkanından Borsaya ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2018 18:08

Vergi Dairesi Başkanı'ndan Borsa'ya ziyaret

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Vergi Dairesi Başkanı Metin Uzun, 29. Vergi Haftası kapsamında Gelir İdaresi Grup Müdürü Emre Gök ve Vergi Dairesi Müdürü Cemal Cengiz ile birlikte Antalya Ticaret Borsası'nı (ATB) ziyaret etti.

Vergi Dairesi Başkanı Metin Uzun ve beraberindiler, ATB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır ile ATB Meclis Başkanı Hüseyin Cahit Kayan tarafından karşılandı. Ziyarette Uzun, Antalya'nın vergi gelirleriyle ilgili bilgi verirken, mükellef takiplerinin sıkı yapıldığını söyledi. Verginin vatandaşlık görevi olduğunu belirten Uzun, vergisini zamanında ödeyenlerin kazançlı olduğunu vurguladı.

KDV DÜZENLEMESİ SEKTÖRÜ RAHATLATACAK

ATB Başkanı Ali Çandır, KDV düzenlemesinin çıkmasının sektörü rahatlatacağını belirterek, "KDV kanununda yapılacak değişiklik sektöre nefes aldıracak. Tasarı bir an önce yasalaşsın vatandaşın Maliye'de biriken KDV alacağı belli bir takvimle ödensin. 3 ayda bir devletimizle mükellef helalleşsin istiyoruz. Devlete borcu olan ödesin, alacağı olan tahsil etsin. KDV düzenlemesini uzun süredir dile getiriyorduk, çıkmasını da bir an önce bekliyoruz. Çok iyi bir uygulama olacak" dedi.

Başkan Çandır, Vergi Dairesi Başkanı Metin Uzun'a ziyareti nedeniyle teşekkür ederken, Vergi Haftası'nı kutladı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!