Vatandaşın objektifinden

Güncelleme Tarihi:

Vatandaşın objektifinden
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2013 00:00

Ankara Hürriyet, Başkentlilerin sorunlarını gündeme getirmek amacıyla yeni bir uygulamaya daha başladı.

Haberin Devamı

SİZ ÇEKİN BİZ YAYINLAYALIM

Siz de kente dair sorunlarınızı anlatarak ve fotoğraflayarak, 4atli@hurriyet.com.tr adresine gönderin, yayınlayalım.


Vatandaşın objektifinden

DİREK KALKMADI SİNİRLER KALKTI

Yenimahalle Şentepede ikamet ediyorum. Güventepe Caddesi (TOKİ blokları üzeri) birkaç yıl önce genişletildi fakat kaç yıl oldu yolun ortasında kalan direk bir türlü kaldırılamadı. Direk ne zaman kaldırılır bilmiyorum ama bizim sinirlerimiz kalkmış durumda.
Dilek SALĞAR


Haberin Devamı

Vatandaşın objektifinden

PARKI PAYLAŞAMIYORLAR

Öveçler’de bulunan Şehit Muharrem Kaleli Parkı’nda maydonoz ayıklayan ve fasulye kıran teyzelerle, oyun oynayan çocuklar arasındaki mücadeleden bıktık. Bu park için Belediyeye defalarca bir çok veli müracaat ettik ama sonuç alamadık.
Özcan SAYIN


Vatandaşın objektifinden

ANLAMSIZ ÜST GEÇİT

Atatürk Bulvarı’ndaki üst geçit günlerdir dikkatimi çekiyor. Merdivenlerin yanından muhtemelen engelliler için bir yol tasarlanmış ancak bir yere kadar. Fotoğraflayıp uzunca baktım, bir anlam veremedim. Belki siz anlamlandırabilirsiniz.
Tuğba DUMANLI


Vatandaşın objektifinden

MEYVE VEREN AĞACI BALTALADILAR

Haberin Devamı

Pursaklar Merkez Mahallesi Mimar Sinan Caddesi 27 numaranın bahçesinde, 2 mayıs 2013 tarihinde çiçek açmış yemyeşil meyve ağaçları kesildi. Niçin ağaçlar meyve vereceği zaman kesiliyor, neden 2 ay önce kesilmedi? Ağaçlar kesilirken inanın çok etkilendim ve üzüldüm zira onlarda birer canlı.
Ahmet KARABUDAK


Vatandaşın objektifinden

SÖZDE YAYA GEÇİDİ

Afganistan Büyükelçiliği önündeki yaya geçidinden 21 aylık oğlumla karşıdan karşıya geçmek istedim ancak ne mümkün. Evet orada bir yaya geçidi var ama dinleyen yok. Yaya geçidi koyan yetkili arkadaşlar bir de düğme ile çalışan trafik lambası koysalar da insanlar en yakın lamba için 250-300 metre yürümek ya da kendini caddeye atmak tercihleri arasında kalmasa.
Erman ALİSBAH


AŞIRI TEPKİ

Haberin Devamı

İstanbul ve Samsun Yolu’nda üzerinde brandası olmayan fazla yüklenmiş ve aşırı hızlı giden TIR ve kamyonları, polis ve zabıta ekipleri görmüyor mu? Büyükşehir Zabıtası’nın baktığını bildiğimiz aşırı yükleme konusu, inşaat sezonu olduğu halde hiç kontrol edilmiyor.
Kazım ATA

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!