Vatan Partisi'nden Perinçek için kampanya

Güncelleme Tarihi:

Vatan Partisinden Perinçek için kampanya
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2018 10:02

Vatan Partisi'nden Perinçek için kampanya

Haberin Devamı

İZMİR'DE Vatan Partisi (VP) Genel Başkanı Doğu Perinçek'in Cumhurbaşkanı adayı olması için imza kampanyası başlatan partililer, haziran ayına kadar Türkiye genelinde 200 bin imza toplamayı hedefledi. 30 ilçede kurulan stantlarla vatandaşlara destek çağrısında bulunan VP üyeleri, topladıkları imzaları Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) verecek.

VP Genel Başkanı Doğu Perinçek'in Cumhurbaşkanı adayı olması için İzmir'in 30 ilçesinde imza kampanyası başlan partililer, kentin dört bir yanına kurdukları imza stantları ile vatandaşlardan destek istedi. Vatan Partisi Konak İlçe Sekreteri Özgür Doğu Saymaz, Türkiye genelinde başlatılan kampanya ile haziran ayına kadar 200 bin imza toplamayı hedeflediklerini açıkladı. Saymaz, "Bizim buradaki en önemli amacımız, seçimlere vatan savaşına liderlik edebilecek bir cumhurbaşkanı adayı ile gitmek. Bunun da önderliğini Doğu Perinçek yapıyor. Bu nedenle Perinçek'i aday gösterdik" dedi. Saat 12.00 ile 17.00 arasında açılan stantlarda toplanan imzalar, daha sonra YSK'ya verilecek.

PERİNÇEK İZMİR'E GELİYOR

Öte yandan Doğu Perinçek'in, 22-23 Mart'ta İzmir'e geleceği öğrenildi. 22 Mart'ta, Tarihi Havagazı Fabrikası'nda yapılacak olan İzmir Çakabey Kitap Günleri'ne katılacak olan Perinçek, burada kitaplarını imzalayacak. 23 Mart'ta ise İzmir'deki muhtarlarla kahvaltıda buluşacak olan Perinçek, partililerle akşam yemeğinde biraraya geldikten sonra İzmir programını sonlandıracak.

Umut KARAKOYUN/ İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!