Vartolu öğrencilere üniversiteli öğrencilerden yardım

Güncelleme Tarihi:

Vartolu öğrencilere üniversiteli öğrencilerden yardım
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2017 10:56

Vartolu öğrencilere üniversiteli öğrencilerden yardım

Haberin Devamı

Fatih ÇELİK / VARTO (Muş) (DHA)-Muş Alparslan Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren 'Hayırda Buluşanlar Topluluğu' Varto’ya bağlı Yukarı Alagöz ilköğretim okulu öğrencilerini sevindirdi.
    Muş Alparslan Üniversitesi Hayırda Buluşanlar Topluluğu üye ve gönüllüleri köy okulu öğrencilerine kırtasiye ve giyim yardımında sevindirdi. Varto’ya bağlı Yukarı Alagöz ilköğretim okulunu ziyaret eden topluluk üyeleri, burada eğitim-öğretim gören öğrencilere giyim ve kırtasiye malzemesi desteğinde bulundu. Kırtasiye ve giyim malzemesi dağıtımına Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, İlçe Emniyet Müdürü Murat Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Sait Yetkiner ve öğretmenler ile öğrenciler katıldı.
    Kaymakam Mehmet Nuri Çetin, "Üniversitede değerli bir rektörümüz ve ekibi var. İnceliği, güzelliği gördük. Arkadaşlarımıza destek olmuş öğrenci, kardeşlerimize teşekkür ederim. Şu güzelliğe bakın sanki kalplerini kutuların içerisine koyup göndermişler" dedi.
    Danışmanlığını öğretim elemanı Hatip Erdoğmuş’un yaptığı topluluk üyeleri kendi imkanlarıyla ve hayırseverlerinde yardımıyla aldıkları malzemeleri ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırmanın huzur verdiğini belirttiler.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!