Varto YBO, kız ve erkeklerde şampiyon

Güncelleme Tarihi:

Varto YBO, kız ve erkeklerde şampiyon
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2017 11:31

Varto YBO, kız ve erkeklerde şampiyon

Haberin Devamı

Fatih ÇELİK/ VARTO (Muş), (DHA)- Milli Eğitim ve Gençlik Hizmetleri Spor il müdürlükleri tarafından düzenlenen okular arası voleybol turnuvasında Varto Yatılı Bölge Okulu (YBO) kız ve erkek takımları il birincisi oldu.



Muş'ta düzenlenen okular arası voleybol müsabakalarına katılan Varto YBO küçük kızlar ve erkekler takımı üstün başarı sağladı. Rakiplerini yenerek İl Birinciliği elde Varto YOB, öğrencilerine kupa verildi. Varto YBO, grup müsabakalarında Muş'u temsil edecek.



Varto Milli Eğitim Müdürü Nuri Sait Yetkiner, Şube Müdürü Abdulnasır Sever, YBO Müdürü Mehmet Sever öğretmen ve öğrenciler, başarılı öğrencileri kutladılar. Milli Eğitim Müdürü Yetkiner öğrencilere hediye verdi. Nuri Sait Yetkiner, başarıyla ilgili olarak şunları söyledi:



"Yatılı Bölge okulu öğrencileri, Varto’yu Muş'ta başarıyla temsil ettiler. Voleybol karşılaşmalarında küçük kızlar ve erkekler takımları, önemli birincilik elde etti. Başarıda katkısı olanlara teşekkür ediyorum. Öğrencilere bundan sonraki maçlarda başarı diliyorum."



YBO Müdürü Mehmet Sever de şampiyonluk kupası ile dönen öğrencileri kutladı ve elde edilen başarının devamının geleceğini bildirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!