Varto Belediyesinde beyaz masa

Güncelleme Tarihi:

Varto Belediyesinde beyaz masa
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2016 14:08

Varto Belediyesinde beyaz masa

Haberin Devamı

Fatih ÇELİK /VARTO(MUŞ),(DHA)- Muş’un Varto ilçesinde kayyuma devredilen belediyede vatandaşlara daha hızlı ve etkin hizmet verebilmek için ‘Beyaz Masa’ kuruldu.



İçişleri Bakanlığı tarafından Varto Belediye Başkanı vekili olarak atanan Kaymakam Mehmet Nuri Çetin, daha farklı hizmet verebilmek ve vatandaşların sıkıntılarını daha hızlı ve etkin bir şekilde çözmek için ‘Beyaz Masa’ sistemi kurdurdu. Belediyenin girişinde kurulan beyaz masaya vatandaşlar bizzat gelerek sıkıntılarını aktarabildiklerini anlatan Başkan vekili Mehmet Nuri Çetin ‘Ortak akıl, birlikte yönetim ve ideal bir Varto ’ sloganı ile yola çıktıklarına işaret ederek şunları söyledi:



"Beyaz masa, bizzat başvuran kişi veya kurumlarla ilgilenme, onların talepleri doğrultusunda yönlendirme ve başvurularına anında çözüm üretme birimidir. Çağdaş iletişim teknolojilerinden en ileri düzeyde faydalanıp vatandaşımıza daha kaliteli ve hızlı hizmet sunmayı amaçlayan beyaz masa, modern müşteri hizmetleri mantığıyla çalışır. Vatandaş memnuniyeti amaçlı çalışan beyaz masa, çağrı merkezi uygulamasıyla 1 personel ile 8 saat esasına uygun hizmet vermektedir. 'Bu gün git, yarın gel’ ve somurtkan belediye çalışanı gibi argümanlarla özetlenebilecek bir belediye hizmet mantığının yerel yönetimlere hakim olması sebebiyle bir çıkış yolu olarak belediyecilikte yerini almıştır. Göreve başladığımız gün herkesin ve herkesimin başkanı olacağımızı ve herkese samimi ve içten bir şekilde hizmet vereceğimizi belirtmiştik. Sözlerimizi yerine getirmek adına vatandaşlarımız ile daha iyi diyalog kurmak ve onlara daha iyi hizmet vermek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!